Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Олена

Юрист

Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

олена КАРМАНЮК

ГРОМАДЯНСТВО України
дата народження 19 жовтня 1980р.
МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ м.Київ

моб.тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА

У 1998 р. закінчила загальноосвітню середню школу І-ІІІ ступенів №18 м. Ірпеня і нагороджена золотою медаллю «За особливі успіхи в навчанні».
У 1998 р. вступила до Київського національного університету імені Тараса Шевченка на юридичний факультет.
У 2004 р. закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка та отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство», здобула кваліфікацію спеціаліста права (диплом з відзнакою).
У 2011р. вступила до аспірантури Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова зі спеціальності 12.00.01 – теорія та історія держави і права. Тема наукової роботи: «Юридичні обов’язки в контексті забезпечення законності та правопорядку».
У 2017 р. отримала посвідчення щодо вільного володіння державною мовою.
У 2022 р. отримала сертифікат підтвердження необхідних знань у сфері публічних закупівель.

трудовий досвід

З грудня 1998 р. по березень 1999 р. – секретар судових засідань, Печерський районний народний суд м. Києва.
З жовтня 1999 р. по лютий 2005 р. – помічник судді Конституційного Суду України.
З квітня 2005 р. по травень 2006 р. – помічник-консультант народного депутата України Оніщука М.В., Верховна Рада України.
З липня 2006 р. по листопад 2007 р. – старший консультант секретаріату депутатської фракції «Наша Україна» у Верховній Раді України V скликання.
З листопада 2007 р. дотепер – засновник-директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Аль Проно».
З вересня 2008 р. – помічник-консультант народного депутата України Глазунова С.М. на громадських засадах, Верховна Рада України.
З грудня 2018 р. по червень 2019 р. – заступник Генерального директора ТОВ «Правнича група «Колегіум».
З вересня 2019 р. по квітень 2020 р. – експерт Громадської спілки «Українська мережа за права дитини».
З січня 2020 р. дотепер – засновник/член Правління Громадської організації "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ "ПРАВО НА СІМ'Ю" (ГО "ВО "ПС").
З червня 2020 р. по квітень 2022 р. – спеціаліст з нерухомості, ТОВ «Альфаброк».
З вересня 2022 р. дотепер – юрисконсульт Центру сім'ї Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації.
З 2003 року присвоєно 5 ранг державного службовця.

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ

Генеза поняття та ролі юридичних обов'язків у суспільному розвитку/ О.П.Карманюк// Держава і право. - 2012. - Вип. 55. - С. 70-76.
Проблеми класифікації юридичних обов'язків/ О.П.Карманюк// Держава і право. - 2012. - Вип. 58. - С. 66-71.
Реалізація юридичних обов'язків та їх вплив на правовий порядок/ О.П.Карманюк// Часопис Київського університету права. - 2012. - №2. - С. 63-65.
Суб'єктивні права і юридичні обов'язки в контексті утвердження законності в українському суспільстві/ О.П.Карманюк// Часопис Київського університету права. - 2012. - №3. - С. 48-51.
Обов'язки держави в теоретичних концепціях минулого і сучасності/ О.П.Карманюк// Держава і право. - 2013. - Вип. - 61. - С. 44-51.

громадська ДІЯЛЬНІСТЬ


З 2002 року активний учасник виборчих процесів різних рівнів, від виборів депутатів селищних рад до виборів президента України у 2018-2019рр. Станом на сьогодні надавала юридичні консультації багатьом політичним силам в Україні, а саме: Працювала в ПППУ, Європейській Столиці, Фронті змін (заступник Полочанінова В.Г. з юридичних питань), Справедливій Україні, БПП «Солідарність» (юрист-координатор Київської та Чернігівської областей). Співпрацювала з Батьківщиною, Ударом, Громадянською позицією.
З грудня 2004 р. дотепер – Голова громадської правозахисної організації «Комітет конституційного контролю України».
З 2017 року залучена до роботи над проектом Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про освіту» щодо особливостей доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг в частині юридичного визначення понять: «особа з особливими освітніми потребами», «інклюзивне навчання», «індивідуальна програма розвитку особи з особливими освітніми потребами», юридичного обґрунтування в необхідності прийняття та імплементації українського законодавства до норма міжнародних, європейських стандартів.
З 2018 року залучена до роботи над проектом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу» в частині юридичного визначення поняття «булінгу (цькування)», обґрунтування в необхідності на законодавчому рівні закріпити заходи протидії такому явищу, встановити відповідальність за булінг, задля забезпечення права здобувачів освіти на безпечне освітнє середовище.
У вересні - жовтні 2019 року успішно пройшла тренінг «Захист прав дитини: стан, проблеми, перспективи» в рамках реалізації проекту «Зміцнення потенціалу громадських організацій задля моніторингу дотримання прав дитини в Україні – фаза ІІ» ГС «Українська мережа за права дитини» спільно з Дитячим фондом ООН «ЮНІСЕФ» Україна та склала тест на знання законодавства щодо захисту прав дитини, системи органів захисту прав дитини, основних вимог до ведення документації служби у справах дітей, методології моніторингу дотримання прав дитини в системі альтернативного догляду тощо.

Додаткова інформація

Належний рівень досвіду роботи з операційною системою Windows та Internet.
Права водія категорії В.
Знання мов – українська, російська (вільно), англійська (читаю та перекладаю зі словником).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: