Резюме від 22 лютого 2024

Марія

Репетитор, викладач української мови

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУ ім.Тараса Шевченка

Факультет психології
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Знання і навички

Здатність до навчання Уважність Терплячість Відповідальність Організованість Орієнтація на результат Бажання вчитися і розвиватися Художні здібності Знання психології Любов до дітей

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Я є неодноразовою учасницею та призеркою олімпіад/конкурсів із української мови та літератури (у 2018-2019 навчальних роках посіла друге місце в третьому міському етапі Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика; у 2019-2020 – третє місце в міському етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури). Маю невеликий досвід пояснення однокласникам нових тем із української мови, підготовки до контрольних робіт, перевірки виконаних завдань, розбору пробних НМТ.
Як майбутня психологиня, я усвідомлюю важливість створення комфортних умов для учнів у процесі навчання, вмію пояснювати матеріал чітко, доступно й терпляче :)

Навчаюсь у ДРУГУ зміну, тому шукаю роботу на першу половину дня / із гнучким графіком / із основним навантаженням на вихідні дні

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: