Резюме від 27 січня 2024 Файл

Андрей

Вчитель фізкультури, тренер, інструктор

Вік:
25 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Мета: Заміщення вакантної посади
Стрижаков Андрій Вікторович,27 серпня 1998 року народження
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
вересень 2013 р. – червень 2017 р.
Вищий комунальний навчальний заклад Сумської обласної ради «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка»,спеціальність «вчитель фізичної культури,керівник гуртків дитячої технічної творчості», диплом молодшого спеціаліста (денна форма навчання).

вересень 2017 р. – червень 2019 р.
Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка, Навчально-науковий фізичної культури, спеціальність «вчитель фізичної культури», «організатор спортивно-масової та анімаційної роботи», диплом бакалавра (денна форма навчання).

вересень 2019 р. –січень 2021 р.
Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка, Навчально-науковий фізичної культури, спеціальність «викладач фізичної культури», «організатор спортивно-масової та анімаційної роботи», диплом магістра (денна форма навчання).

Досвід роботи:
Студент-практикант з13.11.2017р. по 22.12.2017р.Михайлівська ЗОШ №1. Під час проходження практики виконував обов’язки вчителя фізичної культури в цій школі. До кожного уроку сумлінно готувався і консультувався зі своїм вчителем-наставником задля кращого викладання уроку, тому уроки були цікавими. Також проводив для всебічного розвитку дітей наступні виховні заходи:
«Тато,Мама і Я –спортивна сімʼя», «Олімпійські ігри»,«День святого Миколая». Намагався співпрацювати з дітьми, знайти з ними спільну мову , завоювати їхню увагу, що на мою думку в мене вийшло. До уроків старанно готувався, враховував індивідуальні особливості учня окремо та класу загалом. Моя робота була оцінена найвищою оцінкою. Діти були задоволені.
Студент-практикант з10.09.2018р. по 20.10.2018року в Лебединській ДЮСШ. Під час проходження практики виконував обов’язки тренера .В цей період проводив секційні заняття з футболу та з настільного тенісу. Проводив спортивні заходи присвячені до дня Фізичного виховання. До секційних занять старанно готувався враховував індивідуальні особливості учнів. Моя робота була оцінена найвищою оцінкою. Діти були задоволені.
Вожатий з 09.06.2019р. по30.08.2019 р. Комунальний заклад. Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Джерело» м.Київ.
Організовував різнопланову роботу дітей в загоні та в таборі.Слідкував за порядком та дисципліню та охайністю кожного. Організовував виступи на різну тематику разом з дітьми. Сплановував активний та цікавий відпочинок для дітей.
Менеджер по роботі з клієнтами з 11.09.2019 р. по 15.02.2020р. Товариство з обмеженою відповідальністю « СМ Інтернешинал»
Робота з контрагентами компанії з наявної номенклатури, проведення презентацій продукту, складання планів продажу та звітів за групами товарів, контроль їх виконання.

Тренер з футболу в ДЦРР «Футбік» з 18.02.2020р. по серпень 2022р. Центр раннього розвитку «Футбік». Старший тренер з видового спорту(Футбол) займаюсь розвитком дітей віком від 1.5 до 3 років за допомогою фізичної культури та допоміжних факторів розвитку,від 3 до 7років навчаю дітей елементам футболу. Є сертифікат про проходження тренерських курсів.
Професійні та інші навички
Навички роботи з комп’ютером
• Досконало володію ПК та продуктами MS Office (Excel, Word, PowerPoint, Outlook), internet.Володію ПК на базі користувача. Володію практичними навичками CRM системи.
Дипломований спеціаліст з класичного масажу.
Водійське посвідчення категорія «В»
Досвіт роботи з дітьми різного віку. Володію різними видами спорту:футбол,волейбол,гандбол,настільний теніс,легка атлетика,рухливі ігри.
Додаткова інформація:
Своїми сильними сторонами вважаю комунікабельність, чесність, креативне мислення, орієнтованість на результат, позитивне ставлення до життя, хороші управлінські навички, здатність до швидкого навчання, швидка адаптація. відповідальність, пунктуальність, старанність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: