Резюме від 26 квітня 2024 Файл

Сергій

Фахівець з ІТ-підтримки

Вік:
49 років
Місто:
Охтирка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Яковенко Сергій Миколайович
Контактні дані: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особисті дані: народився 04.01.1975 року.
Вакансія: претендую на посаду фахівця з ІТ-підтримки (системного адміністратора) у вашій компанії.
Знання та навички: закінчив програму «ІТ-підтримка» від корпорації «Google». До цієї програми входили курси «Основи ІТ-підтримки», «Комп’ютерні мережі» (п’ятирівнєва модель Інтернету, усунення мережевих несправностей ), «Операційні системи» (Windows, Linux), «Системне адміністрування» (мережеві служби, служби програмного забезпечення, служби каталогів), «ІТ-безпека» (загрози для системи безпеки, криптологія, поглиблений захист). У рамках програми виконував практичні завдання. Маю відповідні сертифікати від «Google».
Досвід роботи: на сьогодні я є редактором газети «Громада плюс». У попередні роки працював журналістом та редактором ряду місцевих видань. Маю великий досвід професійного спілкування з людьми та роботи з інформацією.
Освіта: 1992-1997 роки – навчався у Сімферопольському державному університеті (історичний факультет; спеціальність – історик, викладач історії).
Додаткові відомості: самостійно вивчаю програмування (отримав сертифікат про закінчення курсу «Основи веб-розробки (HTML, CSS, JavaScript)», англійську та японську мови (щодо останньої маю міжнародний сертифікат JLPT № 4). Добре читаю англійською, у тому числі технічні тексти.
Сподіваюся на плідну та взаємовигідну співпрацю!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

IT-спеціаліст
Охтирка, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: