Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Олександр

Провідний інженер, головний механік, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер

з 03.2014 по нині (10 років 1 місяць)
Київводоканал, АК, ПрАТ, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

- Забезпечення безаварійної і надійної роботи обладнання споруд, їх правильну експлуатацію, своєчасний якісний ремонт(радіальні відстійники ІПР-40,ІВР-40;насосні агрегати СД450,СМ200-150-500;аеротенки).
- Здійснення технічного нагляду за виконанням виробничим персоналом(76чол.), правил технічної експлуатації споруд і обладнання, дотримання правил охорони праці, протипожежного режиму.
- Здійснення підготовки планів (графіків) огляду, перевірок і ремонту обладнання, заявок на централізоване виконання капітальних ремонтів, на одержання необхідних для ремонту матеріалів, запчастин, інструментів тощо.
- Здійснення технічного керування мастильним господарством, впровадження прогресивних норм витрат мастильних і обтиральних матеріалів, організація регенерації відпрацьованих масел.
- Керувати робітниками, які виконують ремонт обладнання і споруд, а також робітниками що підтримують споруди в робочому стані та обслуговують їх.
- Забезпечення своєчасного проведення планово-попереджувальних ремонтів обладнання відповідно до річних графіків, огляд і випробування обладнання.
- Забезпечення безперебійної, безаварійної і безпечної для обслуговуючого персоналу роботи споруд і механізмів.
- Контроль застосування працюючими засобів індивідуального захисту від дії небезпечних і шкідливих виробничих факторів і дотримання правил користування ними.
- Забезпечення своєчасного і якісного проведення усіх видів інструктажу, навчання, стажування, перевірки знань і допуску персоналу до самостійної роботи. Забезпечувати наявність на робочих місцях плакатів, знаків безпеки, попереджувальних написів та інших засобів пропаганди.
- Забезпечення виконання підпорядкованим персоналом правил, інструкцій, наказів, приписів і розпоряджень з питань охорони праці. Організовувати роз’яснювально-виховну роботу з робітниками про необхідність суворого дотримання правил охорони праці.
2015рік- Подяка за сумлінну працю, високий професіоналізм.
2023рік- Почесна грамота за особистий вагомий внесок у справу
розвитку Товариства.

Інженер зміни

з 12.2003 по 03.2014 (10 років 3 місяці)
Київводоканал, АК, ПрАТ, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

-Забезпечення виконання змінних виробничих завдань, дотримання установленої технології виробництва у відповідності з вимогами регламенту очисних споруд.
-Організовувати повне завантаження і забезпечувати безперебійну роботу обладнання(решітки,радіальні відстійникі,аеротенки,насосні агрегати)
-Оперативний контроль за технічно правильною експлуатацією обладнання та інших основних засобів.
-Перевіряти небезпечні дільниці виробничого процесу, а також стан приладів, систем блокування, сигналізації та інших запобіжних пристроїв, які забезпечують безпеку проведення процесів і робіт.
-Здійснювати контроль виконання робітниками технологічної, виробничої і трудової дисципліни, правил і норм охорони праці, виробничої санітарії і протипожежного захисту, подавати пропозиції про накладення дисциплінарних стягнень на порушників трудової та виробничої дисципліни.
-Проводити виховну роботу в зміні(28 чоловік).

Слюсар КВП

з 10.1999 по 12.2003 (4 роки 2 місяці)
Київводоканал, АК, ПрАТ, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Обслуговування контрольно-вимірювальних приладів(Диск250,УМС,манометри,термопари,датчики рівня)

Освіта

НТУ

Економіка підприємства, Київ
Вища, з 2000 по 2003 (3 роки)

КЕТТ-К

Автоматика, КВП, Київ
Незакінчена вища, з 1996 по 2000 (4 роки)

Знання і навички

Комунікабельність Контроль технічного стану обладнання Ремонт промислового обладнання Слюсарні роботи Здатність до навчання Водійські права кат. B Водійські права кат. C Ведення технічної документації Графік ппр Уміння користуватись оргтехнікою Робота на ПК з Excel.Word Управління персоналом Читання креслень Розробка креслень

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: