Резюме від 13 лютого 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9895963

Бухгалтер, менеджер по обслуговуванню клієнтів банківської сфери, касир, оператор 1С

Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шевчук Інна Володимирівна

Контактна інформація
м. Житомир
тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан
заміжня,
дитина 4 роки
Досвід роботи
ТОВ "Споживчий центр" (кредитний центр)
березень 2015 - червень 2019, мала кар'єрний ріст

- спеціаліст по обслуговуванню клієнтів (консультація, оформлення договорів, робота з касою, робота в програмі 1С, залучення нових клієнтів, вхідні-вихідні дзвінки)
-керуючий відділенням (забезпечувала повноцінну та ефективну роботу відділення, вирішувала технічні, господарчі питання, здійснювала контроль за роботою співробітників та навчала нових, документообіг + робота з клієнтами)
-регіональний менеджер відділень в Житомирській області: 6 відділень та деякий час в м. Вінниця: 6 відділень (займалась розвитком компанії в регіонах: відкрила 2 нових відділення. Проводила підбір та співбесіди з потенційними працівниками. Організовувала, координувала, контролювала безперебійну та ефективну роботу відділень та відповідала за результат роботи працівників)

ДП "Сучасні фінансові рішення" (брокерський центр в сфері кредитування)
липень-грудень 2014

-фахівець з обслуговування клієнтів (консультувала клієнтів з приводу кредитних продуктів в магазині побутової техніки, оформляла договора)

січень-лютий 2015 проходила стажування в компанії Кулиничі на посаді бухгалтер-ревізор (вносила дані з торгових точок в програму 1С, проводила ревізію. Маю практику відкриття і закриття ФОП
Освіта
вища, 2009-2014 Житомирський державний технологічний університет
Спеціальність: облік і аудит
Особисті якості
Маю аналітичний склад розуму, стресостійка, пунктуальна, відповідальна і маю велике бажання працювати на результат, люблю працювати з документами

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: