Резюме від 5 квітня 2024 Файл

Володимир

Контент-менеджер

Вік:
60 років
Місто:
Павлоград

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Ім'я: Володимир Миколайович Дем’яненко

Шукаю роботу згідно з досвідом та навичками на буд-якій посаді, бажано з офіційним працевлаштуванням, рівень заробітної плати не суттєвий (роботодавець буде отримувати компенсацію 8000 грн. щомісячно за працевлаштування ВПО).

Рік народження: 07.02.1964 р.

Освіта: вища , аспірантура - Харківський державний університет ім. Каразіна

Досвід роботи: Викладач на кафедрах у вузах (ПКІ м. Полтава, ХІІМГ м. Харків) 8 років. Співзасновник та комерційний директор фірми «МОНТІ» м. Харків, співзасновник та директор фірми “Merco-Mart” м. Варшава, директор відділу менеджменту та маркетингу Східноукраїнської Академії бізнесу, м. Харків, робота на складах, оптова та роздрібна торгівля.
Останні 10 років - адміністрування Інтернет-магазинів офіційного представника STIHL, METABO – клмпанії «КХК».

Досвід в IT – понад 12 років. Більше 30 реалізованих проектів різної тематики (туризм, автозапчастини, весільний салон, взуття, надання послуг, піца, організація свят, кування, елітна сантехніка, нашийники, квіти, теплотехніка, інструмент metabo, техніка stihl та ін.).

Розробка та створення сайтів з нуля (дизайн, верстка, програмування, наповнення контентом, написання текстових матеріалів, створення графіки - логотипів, банерів), розміщення та просування сайтів у пошукових системах, налаштування контекстної реклами в Google.
Робота з CMS (Wordpress, Joomla, Opencart, Cs-cart, Moguta, Shop-Script).
Досвід у створенні та організації роботи веб-студії.
Маю досвід з написання SEO матеріалів на замовлення - статей, слоганів, технічних описів з унікальністю 100% (всього більше 3 млн. знаків).

Навички: Corel Draw, Adobe Photoshop, Microsoft office, HTML, CSS, PHP, JS, MySQL).

Останні роботи: http://verevka.in.ua, http://khk.in.ua, http://metabo-khk.com.ua, http://vdstudio.website – створення, просування, підтримка, адміністрування

Мови: російська, українська, польска, англійська

Контакти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), (95) 468-52-09, Viber: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Постійне місце реєстрції: м. Харків, зараз – ВПО м. Павлоград

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: