Резюме від 22 квітня 2024 Файл

Михаил

Директор, керівник агропідприємства, птахофабрики, комплексу (АПК)

Вік:
50 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Кам'янське, Київ, Кременчук, Полтава, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Рудич Михайло
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
СЕО, СОО
Голова Правління
Генеральний директор, директор.
Дніпро, Запоріжжя, Київ, Кропивницький, Полтава, Харків, Кам'янське, Кременчук Знання мови: українська, російська - вільно
КОМПЕТЕНЦІЇ__________
• Впевненість, вміння керувати колективом, ставити завдання і досягати результатів.
• Доведення та виконання поставлених завдань, ефективно, в строки та високому рівні.
• Планування, бюджетування, контроль фінансів, аналіз, оптимізація витрат
• Навички керівника, вміння згуртування, встановлення чіткої взаємодії та мотивування команди.
• Прийняття повної відповідальності за прийняті рішення, за фінансові результати.
• Досвід успішного управління виробництвом більше 5 років
• Знання в галузі економіки, маркетингу, менеджменту.
• Навички стратегічного планування, прогнузування, маштабування, бачення розвитку бізнесу.
• Вміння послідовно реалізовувати плани та досягати поставлених цілей в короткі строки.
ДОСВІД РОБОТИ__________
Керівник власного проєкту
Консультації в молокопереробному бізнесі. Заготівля молочної сировини, консультування з виробничих питань, допомога пошуку галузевих спеціалістів та сприяння в збільшенні продажів.
(07/2022 – по теперішній час)Київ
Надання консультацій та практичної оперативної допомоги підприємства молокопереробної галузі. Консультування по напрямках молочного бізнесу. Аудит напрямків заготівлі молочної сировини підприємств (цінова політика, логістика, показники безпеки), виробничих процесів (аналіз виробничої діяльності, технологічних моментів, участь у контрольних варках, в контролі якісних показників на всіх етапах виробництва), виявлення критичних точок в роботі підприємства, аналіз діяльності, розробка рекомендацій по покращенню роботи, допомога в підборі кадрів, надання допомоги в збільшенні продажів шляхом залучення кращих професіоналів-консультантів галузі.
Директор з заготівлі сировини та транспорту
КЛУБ СИРА, КОМО
(10/2020 – 07/2022) Київ
Керівництво та організація роботи в напрямку забезпечення молоком виробничих потужностей, пошук постачальників, проведення перемовин, встановлення довгострокових договірних відносин, організація збору, завантаження, доставки сировини та максимально ефективної логістики, управління автопарком та взаємодія з автоперевізниками, сприяння контролю СБ що до якості перевезень, недопущення зловживань. Організація процесів безперебійного забезпечення підприємства необхідною кількістю сировини високої якості в межах запланованої цінової політики, організація обліку, аналітики, своєчасне коректування обʼємів згідно заявок виробництва, встановлення цін на сировину, проведення нарахувань та розрахунків згідно домовленостей. Організація аналітичних звітів, прогнозування для керівництва компанії.
Досягнення: Проведено глибокий аналіз діяльності підрозділу, виявлено недоліки, розроблено та застосовано заходи які в короткі строки привели до покращення дисципліни звітності, посилення контролю якості закупівель, покращення стосунків з постійними постачальниками, створення холодної бази постачальників, виведення на відповідального спеціаліста- відповідно збільшення гарячих закупівель по «приємних» цінах без зайвих затрат. Збільшення об'ємів сировини на 30-50% (+180-200т/доба) незважаючи на сезонні фактори, поліпшення показників логістичних витрат (економія до 70тис.грн/день), перегляд цін на сировину, додаткові перемовини, відповідна робота з конкурентами (економія 1.2млн.грн/в місяць), закріплення високого рівеня утримання постачальників (економія на перекупівлі нових постачальників у конкурентів при збільшенні обємів закупівлі в середньому 20-50 коп./літрі), регулярні онлайн зустрічі з виробниками, контрольні виїзди разом з СБ, оперативне вирішення питань. Закріплення авторитету лідерів на ринку закупівель молока серед конкурентів (суттєва економія на стабільних заготівлях).

Перший заступник голови райдержадміністрації
КОБЕЛЯЦЬКА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЯ
(04/2010 – 12/2012) Кобеляки
Функції і обов’язки першого заступника голови райдержадміністрації. Напрямки державного супроводу та допомоги в розвитку галузі АПК, галузь комунального господарства району та будівництва, галузі економіки району, впровадження державної політики в розвитку даних галузей. Депутатська діяльність депутатом райради в трьох каденціях.
До посади першого заступника голови РДА працював керівником ЗАТ Лозівський молокозавод, після звільнення з РДА продовжив працю на ЗАТ Лозівський молокозавод.

Генеральний директор
ТОВ «АЛЬМІРА», ТОВ «ЛОЗІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»
9 років (04/2008 - 08/2017) Лозова
Керівництво сирним бізнесом на базі одного з найбільших підприємств-експортерів молочної продукції в Україні та країнах СНД. Завод спеціалізувався на виробництві сиру, згущеного молока, вершкового масла, спредів та сухої сироватки. Функції керівника сирного бізнесу та керівника підприємства, вирішення всіх організаційних та адміністративних питань, від заготівлі сировини, організації виробничого процесу, організації контролю та звітності, формування бюджетів, використання коштів, виконання планів продажів, відвантаження та перевезення готової продукції, оформлення продаж на експорт, організація роботи автопарку автотранспорту до 70 одиниць. Координаія роботи та контроль роботи СБ підприємства. Підприємство мало 3 виробничих участки, сирцех, маслоцех, цех згущення молока, кількість працюючих до 1000 осіб.
Досягнення: Участь в формування команди керівників та спеціалістів після придбання підприємства. Проведення реконструкції, пуск потужностей заводу, напрацювання суттєвих обємів молочної сировини з 80т/через день (наявних при придбанні) до 400т/доба, виведення підприємства на цілодобову безперебійну роботу, правильне планування роботи змін, збільшення обсягів виробництва до 70% на протязі 2х місяців, виведення обємів виробництва більше проектної потужності з мінімумом затрат на 45% на протязі 3х років. Відпрацювання нових технологій, проведення контрольних варок, експерементальних контрольних варок, суттєве зменшення норм виходу, технологічних та технічних втрат, побудова графіків експлуатації, ремонтів та обслуговування обладнання, заощадження на ремонтах та на збоях в роботі при контрольованій експлуатації та проведенні профілактичних заходів. Розробка та втілення системи додаткового лабораторного контролю, отримання високих результатів в зрозумілій і стабільній якості готової продукції, відповідно отримали відсутность рекламацій на протязі останніх років роботи підприємства. Обʼєднання, згуртування навколо вирішення задач, зацікавлення колективу в досягненнях результатів, відповідно отримання повної віддачі. Результат попередніх досягнень дав на підприємстві Високу економічну ефективність, високу рентабельність та бажані економічні показники роботи підприємства, розвиток, розширення бізнесу, зниження витрат за од. випущеної продукції- відповідно авторитет як керівника, та праця в одній компанії протягом 12 років.

Голова правління
ТОВ «АЛЬМІРА», ЗАТ «Беліцький молочно-консервний комбінат», ЗАТ «Шишацький сирзавод» , ТОВ «ГАДЯЧСИР».
4,5 роки (11/2004 - 04/2009) Білики
Керівництво молочно-консервним комбінатом, чисельність працівників до 500 осіб. Організація роботи підприємства, формування, захист та виконання планових задач та показників виробництва-реалізації готової продукції. Свій автопарк – до 80 одиниць техніки. Обсяг виконання завдань: участь в формуванні бюджету, організація процесів від заготівлі молочної сировини, матеріалів, інгредієнтів, контролю виробничих процесів, дотримання технологій, експлуатації обладнання, розвитку підприємства, до реалізації готової продукції. Основна задача отримання результатів, оптимізація затрат, розвиток комбінату.
Досягнення: миттєве формування команди, обʼєднання колективу біля цілей і резултативності, збільшення обсягів виробництва згущеного молока, масла на 50% на протязі перших місяців. Розширення асортименту, введення різної сучасної фасовки в короткі строки, покращення і стабілізації якості готової продукції – як одного з основних чинників росту продаж. Високі, постійно зростаючі економічні показники підприємства, розширення асортименту, упаковки, високий рівень маркетингу, що вивели підприємство в лідери галузі в Україні вже через рік роботи підприємства. Досягнення популярності продукції торгової марки, висока впізнаваність на ринку, шалений попит. Згуртований, відповідальний колектив налаштований на оперативне досягнення цілей та виконання завдань. Втілення нових технологій, експеременти з новим обладнанням та вихід на нову технологію завдяки якій зявилась можливість виробництва згущеного молока на сирзаводах, що давало суттєву економію на перевезеннях сировини. Довіра з боку власників комбінату, переведення на вищу посаду на ТОВ «Лозівський завод» для впорядкування організації роботи, виявлення та виправлення негативних моментів в житті підприємства, створення потужної команди, швидке виведення підприємства на планові виробничі та комерційні показники, організація подальшого розвитку підприємства.

Голова райкому профспілки працівників АПК
Царичанська районна профспілкова організація працівників АПК
(Неприбуткові, благодійні та громадські організації)
2,2 роки (09/2002 - 11/2004) Царичанка
Функції та обов'язки голови районної профспілкової організації працівників АПК Царичанського району.
Заступник селищного голови
2,7 роки (02/2001 – 09/2003) Царичанка
Царичанська селищна рада, Царичанка (Державні організації) Виконання функцій і обов'язків заступника міського голови.
Зав. МТФ, зоотехнік з плем.справи, гл.зоотехнік
6,11 років 06/1994 – 05/2001 Царичанка
Господарства Царичанського району, Царичанка (Сільське господарство, агробізнес)
Досвід роботи в галузі тваринництва від завідувача МТФ (КСП ім.Леніна), зоотехніка по племені справи (КСП ім.Леніна), до головного зоотехніка племінного господарства КСП ім. Леніна, ксп Авангард (гл.зоотехнік), ксп Більшовик (гл.зоотехнік, заступник голови). Організація роботи молочно-товарної ферми, організація роботи та розвиток племінної роботи у господарстві. Управління галуззю тваринництва у господарствах Царичанського району.
Результатами роботи були: 1994 рік-вдалий старт, виведення МТФ з 11 на друге місце з надоїв у районі на протязі 3х місяців. Формування племінного ядра майбутнього поголівя, введення систематики контролю за годвлею та утриманням, контроль обліку та руху маточного поголівя, організовано проягом пів року при поголівї ВРХ до 3000 голів- відповідно призначення на посаду головного зоотехніка, згодом заступника голови с/г підприємства. За досягнення в роботі галузі тваринництва нагороджувавсч преміями та грамотами. 1996- головний зоотехнік району, з 1998 року заступник голови КСП, важкі роки кризису АПК країни- практика антикризового менеджера в галузі с/г.
НАВИЧКИ__________
• Морально стійкий, абсолютно розумію умови роботи у воєнний час, важливість своєчасного прийняття рішень, відповідальності, стійкості, безпеки, контролю та коригування постановки завдань щодо мінливих ситуацій.
• Маю бажання надовго влитися в нову команду, досягти найвищого рівня результативності.
• У моїй особі Ви отримаєте відповідального, пунктуального, порядного та досвідченого керівника, який організує:
- роботу на належному рівні, згуртує та зацікавить колектив для досягнення цілей;
• виробничу та трудову дисципліну, організує виконання обсягів при досягненні стабільно високої якості продукції;
• безперебійне виконання поставлених завдань та виконання планів;
• контроль за дбайливою та правильною експлуатацією обладнання; - ефективне використання сировини, матеріалів, енергоресурсів; - виконання фінансових показників роботи підприємства.
• швидко навчаюсь, швидко вхожу в курс справ. Вмію керувати людьми та зустрічати виклики.
• Гарантую чітке виконання обов'язків, порядність, чесність та відповідальність.
ОСВІТА__________
Дніпропетровський державний аграрний університет
Ветеринарний факультет, зооінженер, Дніпропетровськ
Вища, з 1996 до 2001 (5 років)
Дніпропетровський державний аграрний університет
Менеджмент організацій, менеджер-економіст, Дніпро
Вища, з 1996 до 2001 (5 років)
Ерастівський фаховий-технікум
Технологія-організація с/г виробництва, П'ятихатки
Середня спеціальна, з 1991 по 1994 (3 роки)
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ__________
Маю бажання надовго влитися в нову команду, досягти найвищого рівня результативності.
В моїй особі Ви отримаєте відповідального, пунктуального, порядного та досвідченого керівника, який організує роботу на належному рівні, згуртує та зацікавить колектив для досягнення цілей, посилить контроль, виробничу та трудову дисципліну.
Моє бачення завжди продумувати та попереджати ситуації, а не виправдовуватися та боротися з наслідками.
Жодних сторонніх схем, тільки якісна робота.
Чітке виконання обов'язків, порядність, чесність та відповідальність гарантую.
Готовий працює на компанію 24/7.

За запитом зможу надати рекомендації та характеристику будь-якого місця роботи.

З найкращими побажаннями та надією на плідну співпрацю, з повагою Михайло Рудич.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: