Резюме від 8 травня 2024 Файл

Полина

Начальник дільниці

Вік:
41 рік
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ГОЛОВАНЬОВА ПОЛІНА
Маю досвід праці на харчовому підприємстві 14 років. Також маю сертифікат харчової безпеки
IFS.

ДОСВІД РОБОТИ

ОСОБИСТІ ДАНІ лип 2010 - лип 2013 Укладальник-пакувальник
ТМ «Приправка», Харків
Ім'я
Голованьова Поліна Фасування харчових продуктів в тару згідно ТЗ та за
Адреса специфікацією, штрих-кодування продукції.
Катаева, 11
61019 Харьков вер 2013 - сер 2018 Старший комірник
Номер телефону ТМ «Приправка», Харків
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Дотримання номенклатури розміщення товарів.
Email Зборка товарів у встановленій послідовності.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Знання та застосування правил складської логістики.
Дата народження Знання спеціалізованих програм 1С.
07-02-1983
Знання правил організації складського ‑ зберігання,
Місце народження
Харків переміщення та облік товару, порядок прийому та видачі.
Знання правил ведення складських документів.
Стать
Жіноча
сер 2018 - лют 2024 Начальник дільниці
Сімейний стан ТМ «Приправка», Харків
Заміжня
1. Керівництво трьома дільницями: фасування сашет, Хорека
В2В, стікерування.
2. Планування виробничого процесу.
3. Управління виробництвом та виробничим персоналом.
4. Організація виробництва, налагодження ефективної
взаємодії між структурними підрозділами.
5. Забезпечення випуску продукції у вказанні терміни.
6. Оперативне рішення питань виробництва.
7. Контроль якості виготовлення продукції на всіх етапах.
8. Вжиття заходів по запобіганню та усуненню відхилень в ході
виробничого процесу.
9. Введення звітів та документації по виробництву.
10. Організація стажування персоналу.
11. Управління виробничими процесами.
12. Організація виробництва та розподіл завдань.
13. Контроль забезпечення дільниць виробництва необхідними
матеріалами (ТМЦ).
14. Контроль дотримання робітниками правил охорони праці

ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЇ

вер 2000 - чер 2003 Бухгалтер
Професійно-технічний коледж, Харків

НАВИЧКИ

Відмінне володіння
компʼютером, та
програмою 1С

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: