Резюме від 19 серпня 2023

Оксана

Спеціаліст з мотивації, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Team leader / старший менеджер по роботі з клієнтами

з 08.2016 по 07.2022 (5 років 11 місяців)
Mig, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Маю величезний досвід прямих продажів по телефону, запрошення клієнтів на зустріч в офісі компаніі, проведення переговорів, заключення угод, супровід клієнтів по угоді, пролонгація співпраці з компанією. Враховуючи специфіку продажів по телефону та особисто - маю велику базу аргументів для обробки будь якого заперечення клієнта. Через 2 роки роботи в компанії - отримала підвищення до посади Team Leader. На цій посаді я самостійно набирала собі людей в команду ( обзвон резюме, запрошення на співбесіду, проведення співбесіди) , проводення навчання нових членів команди, а також підвищення кваліфікації для старших членів команди. Робота team leader також заключається в мотивації співробітників, постановка цілей та контроль за їх виконанням, прослуховування записаних дзвінків відділу продажу та аналіз помилок, також ведення комунікацію з існуючими клієнтами компанії та заключення нових угод. Три роки поспіль, по результатам роботи, я була Team leader року по кількості та сумах заключених угод.

Адміністратор магазину

з 03.2012 по 10.2016 (4 роки 7 місяців)
Ostin, Київ (Роздрібна торгівля)

На цій посаді я здобула навички касової дисципліни, також в мої обовязки входив контроль продавців, виконання місячного плану магазину, прийом товару, видача товару в зал, інвентаризація, презентація нової та старої колекції в торговому залі, переоцінка товару, відкриття та закриття магазину, оформлення повернень.

Освіта

Державний економіко-технологічний університет транспорту України

Залізничні споруди, Київ
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)

Знання і навички

Неконфліктність Активний продаж Прямий продаж Робота із запереченнями Проведен Заключення Навчання Ведення Персон Проведення сп Постановка Цілесп Керування транспортними засобами Водійські права кат. B Грамотна усна та письмова мова Привітність MS PowerPoint MS Word Здатність до навчання Оперативність Ведення соціальних мереж Відповідальність Просування в Instagram Стресостійкість Користувач ПК MS Office Користувач Internet Знання технік продажу Інтернет-продаж Чесність Наполегливість Уміння розставляти пріоритети Вправний Висока працездатність Адаптивність Дисциплінованість Професіоналізм Доброзичливість Саморозвиток Підбір виробничого персоналу Толерантність Проведення групової співбесіди Оцінка персоналу Проведення тренінгів Хедхантинг Комунікабельність Підбір персоналу для рітейлу Уважність Уміння аналізувати Управлінські навички

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — просунутий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: