Резюме від 19 лютого 2024 Файл

Ярослав

Керівник філії

Вік:
43 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Заболотний Ярослав Васильович

Місце проживання: м. Вінниця
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: одружений, одна дитина

ДОСВІД РОБОТИ:
10.2020 – По теперішній час.
Керівник Філії м. Вінниця та Вінницької обл. ТОВ “Торговий Дім “ МАРШАЛЛ ТАБАКО", (дистрибуція тютюнових виробів).
Пошук складських та офісних приміщень (укладання договорів оренди). Підбір, навчання, мотивація персоналу (склад, логістика, бухгалтерія, каса, торговий відділ, тех. відділ). Повна відповідальність за територію (дистрибуція). Виконання планів закупівлі та продажу в регіоні. Робота із залишками. Контроль руху коштів та повернення дебіторської заборгованості. Проведення переговорів та укладання договорів. Розробка та розрахунок маршрутів руху для торгового відділу та відділу логістики. Створення умов присутності товару в усіх профільних каналах збуту. Контроль та проведення маркетингових заходів. Суворе виконання затвердженої компанією політики. У підпорядкуванні до 35 людей.
кві 2020 - жов 2020
Супервайзер м. Вінниця та Вінницької обл. ТОВ “Торговий Дім ТОВ «ЮНАЙТЕД ТОБАКО» (дистрибуція тютюнових виробів).
Підбір, навчання, мотивація персоналу. Виконання планових показників та пріоритетів по команді .Контроль руху коштів та повернення дебіторської заборгованості. Проведення переговорів та укладання договорів. Розробка та розрахунок маршрутів руху для торгового відділу. Забезпечення кількісної та якісної дистрибуції по території .Створення умов присутності товару в усіх профільних каналах збуту. Контроль та проведення маркетингових заходів.

лип 2017 - кві 2020
Торговий представник м. Вінниця та Вінницької обл "ТД Львівська Тютюнова Фабрика", (дистрибуція тютюнових виробів).
Забезпечення кількісної та якісної дистрибуції по території. Робота з роздрібними та ключовими клієнтами м. Вінниця та Вінницької області. Виконання плану продаж. Виконання стандартів мерчандайзингу компанії у торгових точках. Пошук та залучення нових клієнтів. Контроль за дебіторською заборгованістю
вер 2014 - лип 2017
Торговий представник м. Вінниця та Вінницької обл. « Jacobs Douwe Egberts – Ukraine», .
Виконував функції: Забезпечення кількісної та якісної дистрибуції по території. Робота з роздрібними та ключовими клієнтами м. Вінниця та Вінницької області. Виконання плану продаж. Виконання стандартів мерчандайзингу компанії у торгових точках. Пошук та залучення нових клієнтів. Контроль за дебіторською заборгованістю.
бер 2011 – вер2014
Торговий представник м. Вінниця та Вінницької обл. « Wrigley Ukraine», (Дистрибуція жувальної гумки).
Забезпечення кількісної та якісної дистрибуції по території. Робота з роздрібними та ключовими клієнтами м. Вінниця та Вінницької області. Виконання плану продаж. Виконання стандартів мерчандайзингу компанії у торгових точках. Пошук та залучення нових клієнтів. Контроль за дебіторською заборгованістю.
лис 2002 - лип 2011
Територіальний менеджер" АКцентр", Віницька, Житомирська, Хмельницька, Черкаська обл.
Робота з ексклюзивною командою торгових агентів, розробка та розрахунок маршрутів, встановлення планів для торгових агентів, постановка цілей та контроль їхнього виконання. Проведення переговорів із директорами торгових точок, оптовими клієнтами, директорами мереж магазинів. Розвиток існуючих та пошук нових клієнтів у регіоні. Контроль за відвантаженням та платежі, заборгованість. Контроль за виконанням зобов'язань клієнтів, відповідно до умов договору. Управління командою.
Головні риси характеру: відповідальний, пунктуальний, комунікабельний, енергійний, вмію працювати в команді на результат, знаходити спільну мову з людьми, не боюся приймати самостійні рішення (якщо потребує ситуація), швидко навчаюся, наполегливий у досягненні мети, вимогливий до себе та оточуючих , товариський і дружній, цілеспрямований, висока самовіддача заради успіху, висока працездатність.
Навички: Хороше знання обласної та міської клієнтської бази м. Вінниці і Вінницької обл.
Впевнений користувач MSOffice(Word,Excel,Outlok,PowerPoint),1С(8,3)
Водійське посвідчення : В1,В,С1,С,СЕ.
Захоплення: Спорт, зелений туризм, риболовля.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: