Резюме від 13 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9933165

Бухгалтер з заробітної плати

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 04.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
Державні організації

Ведення бухгалтерського обліку з дотриманням національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі, складення фінансової, бюджетної, податкової та статистичної звітності.
Розробка облікової політики, правил документообігу, інших внутрішніх нормативних документів установи.
Здійснення операцій в системі клієнт-казначейство, проведення розрахунків з постачальниками та підрядниками, облік та контроль дебіторської та кредиторської заборгованості.
Облік та нарахування заробітної плати, формування та подача об'єднаного звіту до ДПС.
Здійснення розрахунків з орендної плати та облік платежів.
Ведення головної книги, складання балансу установи, зведеного балансу та зведеної фінансової та бюджетної звітності за ознакою головного розпорядника коштів.
Складання кошторису видатків установи, штатного розпису, аналіз фінансово-господарської діяльності, складання та подання фінансової, податкової бюджетної , статистичної звітності до відповідних органів.
Складання бюджетних запитів за програмно-цільовим методом планування бюджету, паспортів бюджетних програм, здійснення моніторингу та аналізу результативних показників цих програм.
Проведення щорічної інвентаризації активів і зобов'язань установи.

Бухгалтер

з 03.2019 по 04.2022 (3 роки 1 місяць)
Корнинська сільська рада, Рівне (Державні організації)

Облік ТМЦ, розрахунків з постачальниками та підрядниками, складання, актів звірки, облік кредитроської та дебіторської заборгованості,облік та нарахування заробітної плати,участь у проведенні щорічної інвентаризації, складання фінансової, бюджетної звітності до органів статистики, казначейства, ДПС

Головний бухгалтер

з 12.2012 по 02.2019 (6 років 2 місяці)
ДНЗ "Дзвіночок" Здолбунівської МР, Здолбунів (Державні організації)

з 01.2012 по 02.2019 (7 років 1 місяць)
ДНЗ «Дзвіночок» Здолбунівськоі міської ради, Здолбунів (Державні організації)

Складання кошторисів видатків установи, штатного розпису, аналіз фінансово-господарської діяльності установи, облік і нарахування заробітної плати, ТМЦ, розрахунків з контрагентами, нарахування батьківської плати, ведення головної книги, складання і подання податкової, бюджетної, фінансової звітності. Проведення закупівель через систему прозоро.

Освіта

МЕГУ ім.акад. С. Дем'янчука

Економічний, економіст-менеджер, Рівне
Вища, з 1998 по 2003 (5 років)

Знання і навички

M.E.Doc MS Office ІС-ПРО Клієнт Казначейства – Казначейство ІПК Місцевий бюджет BAS Бухгалтерія MS Excel

Знання мов

Англійська — вище середнього

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: