Резюме від 15 травня 2024

Олег

Адміністратор, продавець-консультант, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Університет митної справи та фінансів

Управління,Публічне Управління та адмістрування, Дніпро
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Моє освітнє та практичне навчання в Університеті Митної справи та фінансів в місті Дніпро на спеціальності "Публічне Управління та Адміністрування" надало мені тверді теоретичні знання та практичні навички у сфері управління та адміністрування. Мій академічний багаж включає вивчення ключових дисциплін, що охоплюють сучасні тенденції у публічному секторі, стратегічне планування та адміністративні інновації.

Знання і навички

Лідерство Організованість Користувач 1С Управління командою Комунікабельність Управління магазином Продуктивність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Мої особисті якості включають в себе відповідальність, високий рівень організованості та аналітичний підхід до розв'язання проблем. Я відкритий до нового досвіду та завжди готовий вдосконалювати свої навички.\
Мої комунікативні здібності допомагають мені ефективно взаємодіяти з колегами, різними групами і зацікавленими сторонами. Я вірю в важливість відкритої та ефективної комунікації для досягнення спільних цілей.
Я вірю в постійний розвиток і готовий подальше вдосконалювати свої навички через участь у професійних курсах.
Мене приваблює використання інноваційних підходів для оптимізації адміністративних процесів. Я завжди в пошуку нових ідей та технологій, які можуть призвести до позитивних змін у роботі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: