Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Данило

Главный инженер, гл. энергетик

Вік:
58 років
Місто:
Бориспіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Бічовий Данило Миколайович
Повна зайнятість
Дата народження: 29 грудня 1965р.
Одружений, син
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») 050347637

МЕТА: можливість реалізувати свої знання та виробничий досвід у роботі підприємства.

ОСВІТА:

1987-1992 Донецький політехнічний інститут
Спеціальність: інженер-промтеплоенергетик
1980р.- 1984р. Артемівський технікум залізничного транспорту
Спеціальність: технік-електрик
Курси, семінари, тренінги .

ДОСВІД РОБОТИ:

З лютого 2021р по травень 2023р. заступник директора з виробництва та збуту – головний інженер Смілянської філії ТМ «Хладік» виробництво, зберігання та реалізація морозива. Розконсервація обладнання та промислових приміщень, набор та навчання та персоналу , запуск фабрики та виробництво морозива згідно плану.
З червня 2019р. по січень 2020р. головний енергетик підприємства національного рівня харчової промисловості з розливу соків, нектарів, дитяче харчування. (м. Одеса) Участь у розробці та впровадженні ліній випуску нових видів продукції.
З квітня 2018р. підприємство з переробки молока ПРТ «Юрія» м.Черкаси на посаді головного Забезпечення підприємства енергоресурсами на тендерній основі, безпосередній контроль за їх інженера виробництва з повним переліком обов'язків щодо забезпечення випуску продукції.
З травня 2004 р. по грудень 2017 р. головний інженер ПАТ «Вінтер» м. Донецьк – підприємство з виробництва морозива та заморожених напівфабрикатів. З березня 2008р за сумісництвом заступник голови правління з виробництва. У зону відповідальності входить: персональна відповідальність за виконання виробничих завдань згідно планів. Автотранспортний цех-50 одиниць спеціального транспорту для доставки продукції. Технологічний цех (холодильник): зберігання готової продукції (холодоагент – аміак). В обслуговуванні для перевалки вантажів 10 електричних та дизельних навантажувача. Компресорний цех: два відділення на різні режими випаровування. Газова котельня (виробнича) для забезпечення парою та гарячою водою, три мінікотельні (опалювальні), ділянка з випікання вафельної склянки (на природному газі). Служба головного механіка: будівельна ділянка та ремонтно-механічна служба. Відділ головного енергетика: енергослужба, ліфтове господарство (5 вантажних ліфтів), відділ КВП та А. Ділянка з ремонту низькотемпературних холодильних скринь.
З березня 2003р. по травень 2004р. ЗАТ «Геркулес» (м. Донецьк) заступник гол. інженера.
З листопада 2001р. до лютого 2003р. ТОВ «Концерн Молокопродукт» (м. Артемівськ Донецька область), головний інженер: виробництво кисломолочних продуктів та м'яких сирів, олії вершкової, майонезу, морозива. З квітня 2001р. по листопад 2001 р. ЗАТ «Артемівський хлібокомбінат» головний енергетик. Виробництво хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів. З квітня 1993 р. - по квітень 2001 р.: Артемівський молокозавод (м. Артемівськ Донецька область) у травні 2005р. перейменований у ТОВ «Концерн Молокопродукт», ст. майстер котельної.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ:

- Досвід роботи з організації виробничих та технічних служб підприємства для виконання планових показників щодо випуску якісної продукції у задані терміни.
-Визначення перспектив технічного розвитку підприємства, розробка та виконання річних та квартальних ППР всього обладнання, графіків огляду будівель та споруд.
-Досвід експлуатації холодильних камер (загальна площа холодильника близько 10000м.кв.) починаючи від укладання договорів до організації вантажно-розвантажувальних робіт.- робота з підрядними організаціями з виконання договірних відносин у строк та якісно, ​​починаючи із укладання договору до підписання актів приймання в експлуатацію.- реконструкція цехів та структурних підрозділів, починаючи від розробки технічного завдання, складання кошторису, контролю за виконанням робіт до здачі об'єктів контролюючим організаціям: будівництво цеху заморожених напівфабрикатів продуктивністю 3 т/див. з наступним уведенням в експлуатацію. Будівництво газової котельні із заміною застарілих ДКВР на паровий котел фірми VIESSMANN з відповідною комплектацією включаючи ХВО та димову трубу. Реконструкція об'єктів підвищеної небезпеки пов'язані з аміачною системою, газопроводами середнього тиску та подальшим введенням в експлуатацію. Виконання будівельних робіт різної складності як господарським способом і разом із підрядними організаціями.
-Складання фінансових планів та контроль витрати бюджетних коштів по підприємству так і за окремим підрозділом.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Досвід з розробки та впровадження стандартів ISO.
Оптимізація виробничих процесів.
Навички роботи з програмним забезпеченням в режимі користувача.
Посвідчення водія категорії «В»

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Головний інженер-енергетик
Бориспіль, Баришівка , ще 3 міста

Головний інженер
60000 грн, Бориспіль

Інженер-енергетик
Бориспіль

Головний механік, інженер
Бориспіль

Інженер КВПіА
40000 грн, Бориспіль, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: