Резюме від 30 листопада 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/994609

Директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора з технічних питань

з 10.2013 по нині (10 років 7 місяців)
Автобізнес та автосервіс

Додаткова інформація

СУРЖЕНКО ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ

ОСОБИСТІ ДАНІ:
Дата та місце народження: 4 жовтня 1966 року, м. Київ
Телефон: м. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
БАЖАНА ПОСАДА:
У державній або комерційній структурі з питань економіки, планування роботи та розвитку підприємства, включаючи вирішення адміністративно-організаційних питань.
ЗАРОБІТНА ПЛАТНЯ:
Відповідна фаховому рівню та досвіду роботи.

ОСВІТА:
1983-1988 - Київський автомобільно-дорожній інститут імені 60-річчя Великої Жовтневої соціалістичної революції. Спеціальність – інженер-механік.
1995-1997 - МІПО Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». Факультет економіки та права. Спеціальність – економіст.
2010 – Університет економіки та права «КРОК», післядипломна освіта за спеціальністю - фінансовий директор.

ДОСВІД ПРОФЕСІЙНОЇ І ТРУДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ:
Жовтень 2013 року - нині - заступник директора з технічних питань Київський національний університет імені Тараса Шевченка
2011 - жовтень 2013р. Ген директор ТОВ "Интермельт"
Серпень-вересень 2010 – заступник Генерального директора МДЦ «Артек» з питань економіки та фінансів.
2008-2010 – начальник відділу планування і розвитку дорожньої інфраструктури ДП «Експертиза дорожнього сервісу» Державної служби автомобільних доріг України (Укравтодор) Міністерства транспорту та зв’язку України.
2006-2008 - комерційний директор в проектно-монтажній компанії «ЕРА»
2005-2006 – завідувач лабораторіями медико-інженерного факультету НТУУ «КПІ» - заступник декана факультету.
2003-2005 – комерційний директор фірми ТОВ «Дніпро-Нафта»
1999-2003 – комерційний директор у науково-виробничому об'єднанні «ІНФІД»
1996-1999 – заступник начальника відділу маркетингу дочірнього підприємства в м. Києві «Юніверсал Дістрібьютінг»
1995-1997 – студент Міжвідомчого інституту післядипломної освіти національного технічного університету України «КПІ». Факультет економіки та права.
1993-1996 – інженер, комерційний директор приватної виробничо-комерційної фірми «ДІОКС»
1990-1993 – керівник туристичних груп у туристичній фірмі ТОВ «Гермес Алекс»
1988-1990 – інженер-конструктор на експериментально-механічному заводі тресту «Будмеханізації» ГОЛОВКИЇВМІСЬКБУДУ

ПОСАДОВІ ОБОВ'ЯЗКИ:
-Вирішення питань, пов’язаних із плануванням економічної діяльності та фінансуванням Міжнародного дитячого центру «Артек»; організація управлінського обліку результатів господарсько-фінансової діяльності МДЦ «Артек». Контроль за економним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, а також збереженням власності підприємства та інше;
-Укладання договорів з економічних та будівельних питань;
-Проведення тендерів, залучення інвесторів у фінансовій і будівельній сферах, планування і розвиток дорожньої інфраструктури, взаємодія з всіма регіональними службами автомобільних доріг України, експертиза дорожнього сервісу і послуг, що надаються, підприємствам і населенню в цій сфері, взаємодія і спільні проекти з державними органами і підприємствами, направлені на інвестування в автомобільно-дорожній сервіс і розвиток дорожньої інфраструктури України, робота з проектами в рамках програми ЄВРО-2012;
-Як завідувач лабораторіями та заступник декана факультету, вирішував завдання, пов’язані з адміністративно-господарськими питаннями, приймав активну участь у створенні та становленні нового факультету КПІ, проводив тендери щодо закупівлі наукового обладнання та відповідних матеріалів для належного функціонування факультету. Проводив переговори щодо пошуків інвестицій, направлених на будівництво нового корпусу КПІ;
-Укладання договорів щодо збуту та закупівлі паливно-мастильної продукції, налагодження торгівельної мережі підприємства та ведення економічно-планової діяльності;
-Укладання договорів щодо закупівлі та збуту товарів народного вживання, ведення експортно-імпортних контрактів, організація мережі підприємства, планові та економічні питання діяльності підприємства, робота щодо сертифікації продукції, робота з митними органами, а також транспортними організаціями при експорті продукції підприємства.
-Організація, збір, супровід, підготовка документів туристичних груп за кордон, організація в’їзду-виїзду, візова підтримка, прийом та відправлення туристичних груп.
-Конструкторські проекти щодо виготовлення експериментального устаткування.

ОСОБОВІ ЯКОСТІ:
Відповідальність, цілеспрямованість, прагнення до професійного зростання і самовдосконалення, вміння керувати трудовими колективами, високі лідерські і комунікативні здібності, творчий підхід до вирішення проблемних питань, аналітичне мислення, ініціативність, емоційно-вольова стійкість, сумлінність, принциповість і об'єктивність.
ІНШІ НАВИКИ ТА ЗНАННЯ:
Знання української, російської та німецької мов, професійний користувач ПК (Продукти Мicrosoft Office - Word, Exсel, PowerPoint та інші), знання по психології (гештальтпсихологія, екопсихологія, психодрама), посвідчення автоводія з 1983 року категорія В.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати