Резюме від 15 квітня 2024

Артем

Тартетолог, PPC-спеціаліст, Junior Media buyer, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Григоровича Шевченка

Маркетинг, Київ
Незакінчена вища, з 2023 по 2025 (2 роки)

Магістратура

Національний університет «Запорізька політехніка»

ФРЕТ, Автоматизація та компʼютерно інтегровані ткхнології
Незакінчена вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання і навички

Робота в команді Ввічливість Клієнтоорієнтованість Робота з клієнтами Ведення переговорів Ведення клієнтської бази Конкурентний аналіз Маркетинговий аналіз Аналіз цільової аудиторії Уміння аналізувати Розробка контент-плану Створення креативів Фотозйомка Facebook Ads Manager Ведення CRM Уважність Digital-маркетинг Google Analytics Google Ads Креативність Розробка маркетингової стратегії Тактичний маркетинг Запуск нових брендів Розробка каталогу продуктів Adobe Photoshop MS Excel Розробка контент-стратегії Пунктуальність Проведення рекламних кампаній Налаштування таргетованої реклами Аналіз CPC Аналіз CPA Аналіз CPM Аналіз CTR Контроль ROI

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю досвід роботи з рекламним кабінетом та аналітикою рекламних компаній ads manager. Введення smm для малого бізнесу, створення контент плану, фото/відео зйомка та створення рекламних креативів.

Професійно володію рекламною платформою Facebook Ads. Ефективно налаштовував та оптимізував таргетовану рекламу для досягнення конкретних бізнес-цілей. Маю здатність аналізувати дані та робити стратегічні рішення для підвищення конверсії та збільшення ROI. Спроможний працювати в команді та самостійно, швидко адаптуюсь до змін в рекламних алгоритмах та трендах. Маю відмінні комунікативні навички та досвід роботи з клієнтами в різних сферах бізнесу.

Розумію як працює ринок та що потрібно для того, щоб товар зачепив потенційного клієнта.

Маю досвід у створенні та заохоченні колективу для подальшої роботи над спільним проектом.

Є досвід у роботі з таблицями excel, а саме, внесення клієнтської бази замовлень для роботи з аналітикою товару/послуг з подальшим покращенням результатів.

Маю бажання розвиватись у сфері digital affiliate marketing, покращувати свої знання на практиці, працювати у команді та вносити свій вклад у рекламну діяльність компаній. Відкритий до вивчення нової інформації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: