Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Сергій

Керівник відділу, філії, підприємства

Вік:
42 роки
Місто:
Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Клименко Сергій Миколайович, 1981 р.н. народився у м. Херсон.
У 2005 році отримав вищу юридичну освіту у Державному Національному університеті ім. І.І. Мечнікова м. Одеса за спеціальністю правознавство.
З листопаду 1999 року по грудень 2000 року працював на посаді юриста консультанта у ТОВ «Юнітекс» м. Херсон.
З січня 2001 року по січень 2003 року працював на посаді юриста консультанта у ТОВ «Наш Дім» м. Херсон.
З 2003 року по 2011 рік працював в органах прокуратури Херсонської області, а саме здійснював нагляд за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні дізнання та досудового слідства. Звільнився за власним бажанням.
Починаючи з 2012 року по 2022 рік працював начальником відділу банківської безпеки філії-Херсонське обласне управління АТ «Ощадбанк». Звільнився за власним бажанням.
Під час праці у органах прокуратури набув навиків зі складання офіційних документів, є впевненим користувачем ПК, здійснював нагляд за додержанням законів слідчим управлінням УМВС України в Херсонській області, прокуратурою міста Херсон, прокуратурою Комсомольського району м. Херсон під час здійснення ними нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ. Орієнтуюсь у законодавстві України та інше.
За час роботи начальником відділу банківської безпеки забезпечував систематичний моніторинг та аналіз інформації, що стосується системи безпеки, для визначення зовнішніх та внутрішніх загроз стабільній діяльності Банку, розробку та здійснення заходів щодо їх попередження.
Вживав, у межах компетенції, заходи щодо:
- виявлення та попередження дій працівників структурних підрозділів Банку та підпорядкованих банківських установ, які можуть зашкодити інтересам Банку;
- виявлення та попередження дій клієнтів/контрагентів Банку, які можуть зашкодити інтересам Банку;
- виявлення, протидія та запобігання втягненню працівників структурних підрозділів Філії і підпорядкованих банківських установ у протиправну діяльність;
- впровадження і забезпечення функціонування засобів охоронно-тривожної сигналізації, пожежної сигналізації, систем відеоспостереження та інженерно - технічного захисту Філії;
-безпеки працівників та клієнтів структурних підрозділів Банку та підпорядкованих банківських установ;
- забезпечення реалізації та виконання вимог законодавства, внутрішніх нормативних та внутрішніх організаційно-розпорядчих документів Банку з питань банківської безпеки;
- запобігання проявам корупції і виявлення таких правопорушень у структурних підрозділах Філії та підпорядкованих банківських установах;
- дотримання працівниками структурних підрозділів Філії та підпорядкованих банківських установ вимог антикорупційної програми Банку.
Забезпечував своєчасне виявлення і усунення загроз безпеці персоналу і ресурсам Філії, факторів, що можуть завдати Банку матеріальні та репутаційні збитки, проведення перевірок ділової репутації клієнтів та контрагентів, вивчення їх кредитної історії, складення працівниками відділу висновків з вказаних питань, вивчення та дослідження ділової репутації кандидатів на роботу, підготовки висновків з вказаних питань, додержання правил безпеки, стандартів та вимог платіжних систем щодо обслуговування БПК, організацію роботи з вилученими платіжними картками в АТМ та ІПТ, їх збір та подальше знищення.
Здійснював організацію роботи щодо схоронності цінностей та погодження лімітів залишку готівки в банківських установах, розгляд у межах компетенції запитів правоохоронних та контролюючих органів, звернень громадян, адвокатських запитів, підготовку відповідей та висновків з вказаних питань.
Приймав участь у межах компетенції під час проведення слідчих та процесуальних дій щодо проведення обшуків та надання тимчасового доступу до речей і документів.
Забезпечував розгляд заяв та скарг громадян, листів підприємств, установ і організацій з питань, віднесених до компетенції відділу.
Проводив організаційно-управлінські заходи щодо охорони банківських установ відомчою охороною, суб’єктами охоронної діяльності, правоохоронними органами, впровадження, здійснення та контролю пропускного і внутрішньо об’єктового режиму у приміщеннях Філії та підпорядкованих банківських установ, профілактичної діяльності серед персоналу Філії з метою попередження посягань на матеріальні цінності Банку, взаємодію зі структурними підрозділами Банку, відповідними службами Національного банку України, іншими банками, правоохоронними органами, суб’єктами охоронної діяльності, підприємствами, установами та організаціями, запобігання скоєнню шахрайства та інших правопорушень при використанні платіжних карток та контроль за їх виконанням, організації охорони грошових коштів, матеріальних та інтелектуальних цінностей Банку, інженерно-технічного захисту Філії та підпорядкованих банківських установ, виявлення та усунення каналів витоку банківської, комерційної таємниці та іншої інформації з обмеженим доступом, впровадження та контроль виконання працівниками структурних підрозділів Філії та підпорядкованих банківських установ заходів щодо захисту банківської, комерційної таємниці, іншої інформації з обмеженим доступом.
Готував, розглядав та узгоджував з департаментом безпеки Банку проектно-кошторисну документацію на будівництво підпорядкованих ТВБВ, монтаж засобів інженерно-технічного захисту, бюджет.
Контролював дотримання вимог щодо видачі працівникам підрозділів інкасації коштів та перевезення валютних цінностей вогнепальної зброї та боєприпасів до неї, їх приймання, здавання під охорону (зняття з охорони) кімнати зберігання зброї.
Проводив інструктажі працівників бригад інкасації коштів та перевезення валютних цінностей з питань дотримання безпеки, здійснював контроль за дотриманням вимог щодо кількісного складу бригади інкасації, її озброєння та захисту. Здійснює заходи щодо забезпечення установ Банку зброєю та боєприпасами, отримання відповідних дозволів.
Контролював стан обліку, зберігання та використання зброї та набоїв підрозділами відомчої охорони, інкасації та перевезення цінностей установ Банку.
Приймав участь у перевірці спірних операцій в межах компетенції відділу (управління) та службових розслідуваннях.
Брав участь в реалізації заходів, що забезпечують охорону державної таємниці на що мав відповідний дозвіл від УСБУ в Херсонській області.
Приймав участь у заходах (або забезпечував участь чи взаємодію зі структурними підрозділами Філії) з питань запобігання легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, та/або фінансування тероризму.
Виконує обов’язки та реалізовує права у зв’язку з запобіганням та протидією корупції у діяльності Банку, визначені антикорупційною програмою Банку.
Доводив до керівництва Філії, підпорядкованих банківських установ необхідну інформацію з питань банківської безпеки, приймав участь у нарадах та інших організаційно - управлінських заходах.
Ініціював проведення навчання та підвищення кваліфікації працівників відділу (управління) банківської безпеки.
Виконує інші обов'язки, віднесені до компетенції підрозділу.
Звільнився з займаної посади за власним бажанням.
За час роботи в органах прокуратури жодного разу не притягувався до дисциплінарної відповідальності.
У 2014 році нагороджений Подякою голови правління АТ «Ощадбанк» за виконання особливо важливих завдань.
В 2005 році вступив до шлюбу з Кондрашовою Ольгою Олегівною, після шлюбу Клименко, від шлюбу маю доньку Клименко Анастасія 2005 року народження та сина Клименко Олександр 2010 року народження.
Ні Я, ні мої близькі родичі до кримінальної відповідальності не притягувались.
Мешкаю за адресом: м. Херсон, вул. Миколи Гринька, 124-б.
Т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

С. Клименко

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: