Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Лариса

Медицинская сестра

Вік:
57 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Мед сестра АSB Харківській саморітянии

з 09.2010 по 02.2022 (11 років 5 місяців)
АSB Харківські саморітяни (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Освіта

ХМУ-1, Академія праці і соціальних відносин

Мед. Сестра, Економіст, менеджер., Харків
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси масажу, всі види маніпуляцій

1996, 1 рік.

Знання і навички

Работа в команде Коммуникабельность Висока працездатність Робота в команді Гнучкість Чесність Доброзичливість Тактовність Ведення документації Комунікабельність Емпатичність Адаптивність Неконфліктність Уміння користуватись оргтехнікою

Знання мов

  • Німецька — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Доброго дня ! Закінчила школу, вступила до Харківське Медичне Училище №1 на відділенні «Дитяча медсестра», працювала в дитячому протитуберкульозному санаторії, потім Дитячому садку №208, на посаді старшої медичної сестри. У цей час навчалася в інституті за фахом економіст. Маю вищу освіту. Також закінчила курси масажу та фізіотерапії. З 2010 до 22.02.2022 працювала в АSB "Харківські Саморітяни". Після початку повномасштабної збройної агресії рф проти України поїхала до м. Мюнхен (ФРН), де працювала в будинку для літніх людей, помічником медичної сестри на посаді (Pflegerelfer). У 2023 році закінчила курси німецької мови. Перебуваю у шлюбі з Вороніним Г.Д. 1967 р.н., від вказаного шлюбу маю повнолітнього сина – Вороніна Д. Г. 1993 р.н. Дуже зацікавлена у роботі, обіцяю виконувати всі свої функціональні обов'язки. Я людина комунікабельна. Відповідальний, виконавчий, швидко навчаюсь, вмію працювати в екстремальних ситуаціях, зберігаю свій спокій. Шкідливих звичок немає. Буду вдячна за запрошення на співбесіду. Моя пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Медична сестра
Харків

Медична сестра
Харків

Медсестра
Харків

Медсестра
6500 грн, Харків

Медсестра
Харків

Акушерка
Харків

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: