Резюме від 25 серпня 2023 PRO

Валерій

Начальник складу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто проживання:
Чуднів
Готовий працювати:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій Автобуса

з 04.2001 по 06.2022 (21 рік 2 місяці)
Бердичівське АТП, Бердичів (Транспорт, логістика)

Виконував вимоги правил дорожнього руху та безпечне перевезення вантажів, пасажирів та багажу. Забезпечував належний технічний стан автотранспортного засобу. Забезпечував посадку та висадку пасажирів із відповідних пунктів. Забезпечення технічного обслуговування та порядку автобуса. Керівництво автобусними працівниками. Забезпечення технічного обслуговування та порядку автобуса. Отримання списку пасажирів та перевірка інформації перед відправленням. Досягнення: професійні нагороди, підвищення кваліфікації, громадська діяльність.

Освіта

01.09.1979-18.07.1980 Технічне училище №1 м. Житомир

Механіка. Інженерія. Спеціальність Токаря, Житомир
Середня спеціальна, з 1979 по 1980 (1 рік)

Освіта Інженерної механіки надає можливість розуміння як працюють різноманітні види станків. Вміння і розуміння роботи з металами. На токарних верстатах токарі виконують операції з оброблення дерева, металу, пластмаси, оргскла, смоли тощо. Праця токаря використовується практично в усіх галузях промисловості, сільського господарства, на транспорті, у сфері обслуговування.

Знання і навички

Адаптивність Відповідальність Комунікабельність Дисциплінованість Доброзичливість Дружелюбність Стресостійкість Ініціативність Чесність Сумлінність Ввічливість Тактовність Цілеспрямованість Гнучкість Професіоналізм Ефективна комунікація

Знання мов

Українська — вільно

Рекомендації

Нагорний Олег Вікторович

Нагорний Олег Вікторович

Начальник відділу заводського складу алюмінієвого заводу, Броварський алюмінієвий завод

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

-Наявність прав водія категорії B, C, D.
-Знання,професійні навички та вміння працювати у сфері галузі сільського господарства та техніки. (керування сільськогосподарською технікою)
-Практика вирощування сільськогосподарських культур і розведення свійських тварин для отримання їжі, палива, волокна та інших продуктів.
-Знання конструкції і правил перевірки на точність токарних верстатів різних конструкцій.
-способи установки, кріплення, вивіряння деталей і методи визначення технологічної послідовності їхньої обробки.
-Професійне вміння виконувати роботи за кресленнями, визначати режими різання, вибирати оптимальний порядок обробки деталей, здійснювати розрахунки, пов'язані з виконанням особливо складних токарних робіт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: