Резюме від 25 серпня 2023 Файл

Сергій

Начальник отделения

Місто:
Рені

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Кобенко Сергій Анатолійович
(Kobenko Sergii)

Дата народження: 20.09.1974 р.
Місто: Улянівка Кіровоградської області
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ціль: робота в органах державної влади або місцевого самоврядування

Освіта: З 1993 р по 2001р навчався в Одеській державній академії будівництва та архітектури на кафедрі «Виробництво будівельних конструкцій і матеріалів»
диплом спеціаліста

Додаткова освіта
З 18 квітня 2016 року – Сертифікат виїзного тематичного семінару «Антикорупційна реформа. Децентралізація влади» від Одеського регіонального інституту державного управління при Національній академії державного управління при Президентові України.
20-22 червня 2016 року – Сертифікат учасника семінару «Підтримка розвитку громади зсередини» в рамках проекту «Запуск регіонів» від Українського інституту міжнародної політики.
13-17 березня 2017 року Сертифікат учасника тренінгу «базове навчання з енергетичного менеджменту для міських, районних, обласних адміністрацій Одеської області в рамках проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні від USAID.
18-19 травня 2017 року - Сертифікат виїзного семінару «Взаємозв’язок стратегічного планування з бюджетним процесом»» від Одеського регіонального інституту державного управління при Національній академії державного управління при Президентові України.
16-20 липня 2018 року – Сертифікат участі у Mobility Camp, організований ГО "Буковинська агенція регіонального розвитку" в рамках проекту "Через сталий транспорт до чистого довкілля" згідно Програми територіальної співпраці країн Східного партнерства "Молдова -Україна".
25- 30 серпня 2019 року – Сертифікат участі у навчальному візиту в землю Шлезвіг-Гольштейн у Німеччині в рамках ініціативи «Управління різноманіттям із метою економічного розвитку» , організованого ЕСМІ за підтримки програми «U-LEAD з Європою».

Досвід роботи
З 1996 - 2001 р. працював старшим інспектором відділу кадрів, інженером з охорони праці Ренійського кооперативу «Райагробуд».
З 2001 – 2004 р. працював виконавчим директором ТОВ «Керамік».
З 2004 - 2006 р. працював майстром цегельного виробництва ПП «Надія 2».
З 2007 р- 2010 р. працював на посаді спеціаліста із захисту прав споживачів, місцевих податків і зборів виконавчого комітету Ренійської міської ради.
З 2013-2015 р. працював начальником відділу комунікацій Ренійської районної державної адміністрації.
З 2015 по 2020 роки працював на посаді секретаря Ренійської міської ради VII скликання. Відповідав за напрямки діяльності: зв’язок з громадськістю, впровадження сервісу «Розумне місто Рені». Безпосередньо був розробником та учасником проекту для молоді «Соціальна гра «Я-мер». Був ініціатором та розробником проектів рішень Ренійської міської ради «Про затвердження Порядку розгляду електронних петицій до Ренійської міської ради та її виконавчого комітету». Разом з експертами «Київського діалогу» розробляв проект рішення «Про Бюджет громадських ініціатив м. Рені».
Громадська робота: депутат Ренійської міської ради п’ятого, шостого та сьомого скликань.

Професійні навички

• Лідерство: здатність керувати та мотивувати команду досягати високих результатів. Вміння приймати важливі рішення та керувати проектами.
• Стратегічне мислення: здатність розробляти та реалізовувати стратегії, що сприяють розвитку компанії та досягненню її цілей.
• Комунікація: вміння ефективно спілкуватися зі співробітниками, клієнтами та партнерами. здатність вислуховувати, розуміти та передавати інформацію.
• Аналітичні навички: здатність аналізувати дані, робити висновки та розробляти стратегії на основі цих даних.
• Рішучість та стійкість: здатність приймати важкі рішення та впевнено діяти в ситуаціях з високим рівнем невизначеності.

Особисті якості
Відповідальність, уважність до деталей, дисциплінованість, пунктуальність, чесність, комунікабельність, системність.

Додаткова інформація
Сімейний стан: одружений.
Дружина - Кобенко Катерина Миколаївна.
Донька - Кобенко Марія Сергіївна.
Донька - Кобенко Олександра Сергіївна.
Проживаю за адресою: 68800 Одеська обл. м Рені
Можливість відряджень: так.
Готовність до переїзду.
Наявність закордонного паспорту та посвідчення водія

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: