• PRO

Раїса

Завідуюча кондитерським виробництвом

Розглядає посади:
Завідуюча кондитерським виробництвом, Управляючий складом, Керівник виробництва
Вид зайнятості:
повна
Вік:
48 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник цеху

з 03.2024 по 08.2024 (5 місяців)
ТОВ Сіті, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація роботи свого відділу, брала участь у підборі кадрів, розміщення співробітників по робочим процесам, здійснення контролю за раціональним використанням робочого часу та підвищення професійного зростання працівників. Здійснення ефективної організації, планування та координації діяльності відділу, спрямованої на підвищення якості обслуговування покупців. Забезпечення безперебійної роботи працівників відділу. Подання та контроль заявок на постачання сировини/пакувальних матеріалів від прямих постачальників та їх приймання за кількістю та якістю, а також проведення контролю в процесі їх зберігання. Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей інвентарю, обладнання, витратних матеріалів та інше. Дотримання термінів реалізації та умов зберігання сировини та готової продукції. Складання оптимальних графіків виходу на роботу та графіків відпусток. Ведення табеля обліку робочого часу, контроль часу початку та закінчення зміни працівників. Проведення планових переобліків, дотримання технології та правил оформлення та обліку втрат товарів у відділі. Дотримання, контроль технології виготовлення продукції. Дотримання, контроль санітарних норм на провадження згідно з НАССР. Контроль видачі продукції на торгову вітрину та контроль продажу, списання.

Завідувач виробництва

з 02.2011 по 12.2023 (12 років 10 місяців)
Сільпо, мережа супермаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація роботи свого відділу, брала участь у підборі кадрів, розміщення співробітників по робочим процесам, здійснення контролю за раціональним використанням робочого часу та підвищення професійного зростання працівників. Здійснення ефективної організації, планування та координації діяльності відділу, спрямованої на підвищення якості обслуговування покупців. Забезпечення безперебійної роботи працівників відділу. Подання та контроль заявок на постачання сировини. Здійснення прийому сировини за кількістю та якістю, відповідальність за їх якість у процесі зберігання. Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей інвентарю, обладнання, витратних матеріалів та інше. Дотримання термінів реалізації та умов зберігання сировини та готової продукції. Складання оптимальних графіків виходу на роботу та графіків відпусток. Ведення табеля обліку робочого часу, контроль часу початку та закінчення зміни працівників. Проведення планових переобліків, дотримання технології та правил оформлення та обліку втрат товарів у відділі. Дотримання, контроль технології виготовлення продукції. Дотримання, контроль санітарних норм на провадження згідно з НАССР.

Освіта

Київський торгово-економічний університет

Інженер-технолог харчових технологій, Київ
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Знання і навички

  • Пунктуальність
  • Управління персоналом
  • Контроль якості продукції
  • MS Excel
  • Побудова графіків для персоналу
  • Інвентаризація
  • Управління харчовим виробництвом
  • Контроль впровадження нових технологій
  • Контроль технічного стану обладнання
  • Організація роботи персоналу
  • Дисциплінованість
  • Чесність
  • Наполегливість
  • Уміння розставляти пріоритети
  • Вправний
  • Висока працездатність
  • Адаптивність
  • Професіоналізм
  • Користувач 1С

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: