Резюме від 30 січня 2024 PRO

Дарья

Асистент ветеринарного лікаря

Вік:
19 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент ветеринарного лікаря

з 10.2021 по 01.2023 (1 рік 3 місяці)
Державна ветеринарна лікарня міста Камʼянського (5 місяців), Ветеринарна клініка "ArtVet" м. Камʼянське (1 рік), Кам'янське (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Освіта

Хдзва

Ветеринарна медицина, Харків
Вища, з 2021 по 2026 (5 років)

Знання і навички

Вмію ставити уколи Робити крапельниці Допомога лікарю на прийомі Допомога в хірургічних втручаннях Вмію працювати з тваринами Вмію працювати з аналізатором крові Складаю хірургічний набір Привітна Обожнюю тварин Живу ветеринарією Чесна та чемна Пунктуальність Навчаюсь в хдзва

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Я маю надію, що знайду прекрасну клініку, де буду працювати та вдосконалювати свої вміння та знання. Я живу ветеринарією і хочу допомагати тваринам та їх власникам. Ось декілька слів про мене: Мене звати Дарʼя, навчаюсь на ветеринара, маю багато тварин. Я пунктуальна, чесна, відповідальна, добра, добре знаходжу мову з усіма, віддаю всю себе своїй професії. Маю досвід роботи в ветеринарії, а також досвід продажу товарів для тварин. Я закінчила музичну школу, по спеціальності фортепіано і вокал. Займалась танцями та малюванням. Нещодавно почала займатися кінним спортом. Живу на м.Мінська (Виноградар). Маю надію, що саме я стану для вас асистентом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: