Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Марк

Хірург, лікар УЗД

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Хірург

з 02.2022 по 10.2023 (1 рік 8 місяців)
Гармония здоровья, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Виконую увесь спектр амбулаторного прийому
Спеціалізація з ультразвукової діагностики ( УЗД ОЧП, судин нижніх кінцівок,молочної залози. біопсія ЩЗ ) .
Виконання малих та великих оперативних втручань в тому числі лапароскопія + ЕВЛК, мініфлебектомія,склеротерапія, Біопсія щитоподібної залози та трепан біопсія молочної залози

Освіта

УМСА

Лікувальна справа
Вища, з 2014 по 2020 (6 років)

Знання і навички

Пунктуальність Тактовність Чесність

Додаткова інформація

Надання медичної допомоги населенню міста, досконало володію веденням як амбулаторного так і стаціонарного лікування хірургічних пацієнтів з загальною хірургічною та судинною патологією, виконую ряд оперативних втручань як Великих так і малих операцій, а саме:
амбулаторний прийом: видалення новоутворень шкіри, розкриття та дренування гнійних захворювань,біопсія ( трепан біопсія ), операції з приводу вріслого нігтя, панарицію, УЗД ОЧП + судин н/к, лікування ретикулярного варикозу.
стаціонарний прийом: належний догляд за хворим, операції: апендектомія,холецистєктомія,лапаротомія,лапароскопія,усунення різних видів кишкових непрохідностей в т.ч. Вісцероліз, перитоніт, ускладнена дивертикулярна хвороба, шлунково-кишкові кровотечі, резекції при утвореннях шлунка та кишківника з накладанням різних видів анастамозу та колостом, гастростомія, торакоцентез за Бюлау та Моналді, лапароцентез, ЕВЛК та РЧА з мініфлебектомією при Варикозній хворобі + склеротерапія при ретикулярному варикозі, біопсія щитоподібної залози та молочної залози

Про себе:
Сумлінно та відповідально ставлюсь до проблем пацієнта. Вмію оперативно та чітко приймати самостійні рішення навіть в особливих ситуаціях, несу повну відповідальність за свої дії.

Контакти для зв’язку:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: