Резюме від 5 вересня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9996830

Генеральний директор, керівник відділу, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Новомосковськ
Готовий працювати:
Дніпро, Новомосковськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Генеральный директор

з 02.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
IT

Освіта

Полтавський університет економіки і права

Управління підприємством, Новомосковск
Вища, з 2013 по 2015 (2 роки)

Новомосковський кооперативний коледж економіки та права

Менеджмент, Новомосковск
Середня спеціальна, з 2009 по 2013 (4 роки)

Знання і навички

Доброжелательность Ведение CRM Управление персоналом Стратегическое планирование Управленческие навыки Ведение переговоров Умение анализировать Товароведение Контроль качества продукции Высокая работоспособность

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Закінчив міжнародну школу IBA
Працював в Америці на компанію Royal Caribbean- 4 роки на позиції старший менеджер, була команда з 40 осіб під моїм керівництвом. пройшов сертифікацію лідера ALPS першого і другого рівня в Маямі, спеціалізуюсь на ринках США та Азії
Був частиною команди по відкриттю нової лінії круїзів в Азії: готували та запускали бари і ресторани, ввів товарообіг бар департаменту на відповідальних мені ділянках.
Останнє місце праці на посаді генерального директора(працюю й досі)
Протягом півтора року: працював над створенням проекту, його унікальностей яких нема на ринку, вивчав ШІ від Google, представляв проект на міжнародному рівні з партнерами в Дубаї та Европі, Берлін і Вроцлав. Підміняв на проекті СТО, були під контролем ІТ відділ, перевіряв код, логіку контрактів для проекту, переговори за партнерами і їх пошук, налаштування системи оплати картою та крипто валютами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: