Для нас дуже важливо, щоб робота з Work.ua приносила вам користь та задоволення, саме тому ми постійно щось удосконалюємо. Нарешті ми наважилися на редизайн сторінки, яка майже не змінювалась з часів створення сайту. Тож зустрічайте оновлений розділ «Про нас».

Чому були потрібні зміни

Тому що ви могли губитися в строкатому меню розділу «Про нас» — де головне і потрібне? До того ж він мав не найкращий вигляд на мобільних пристроях: дрібний текст не читався, постійно доводилося збільшувати сторінку, щоб віднайти потрібну інформацію. Що вже говорити про незручності із заповненням форми зворотного зв'язку з мобільного або планшета.

Як все виглядає тепер

Красиво та адаптивно.

Ми видалили зайві сторінки, які не мали популярності. У розділі затишно розмістилися корисні «Контакти», «Відгуки», «Статистика», «Логотипи», «Умови використання». Більше ніщо не відволікатиме вашої уваги.

Перенесли меню, яке раніше розташовувалось праворуч, вгору.

Розділ став не лише красивим, тепер його приємно і зручно читати з мобільного. Ніяких зайвих рухів та елементів — лише натисніть кнопку і відразу потрапите у потрібний вам розділ.

Зворотний зв'язок теж став мегазручним. А ще там працюють підказки. Спробуйте написати у полі «Повідомлення» слова Вакансія або Резюме, і відповіді на запитання, пов'язані з ними, автоматично підтягнуться в підказках під формою.


Нам цікаво, як ви ставитесь до таких змін. Напишіть, будь ласка, у коментарях про ваші враження від оновленого обличчя Work.ua — розділу «Про нас».