Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 мая 2024 Файл

Олена

Менеджер, керівник

Возраст:
43 года
Город:
Буча

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Крючек Олена Петрівна
Вік : 41 рік
Місто: Буча
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: одружена, маю доньку 14 років.

Досвід роботи:
З 1997 року по 2003 рік навчалась в Академія Державної Податкової Служби України в м.Ірпінь, спеціальність облік і аудит, закінчила магістратуру.
З 01.08.2002 по 11.04.2007 Державна податкова інспекція у Солом»янському районі м.Києва , на посаді Головний державний податковий ревізор-інспектор першого рангу відділу документальних перевірок справляння місцевих , ресурсних та неподаткових платежів Управління аудиту юридичних осіб.
З 12.04.2007 по 13.08.2007 Державна податкова адміністрація в Київській області, на посаді Головний державний податковий ревізор-інспектор відділ супроводження окремих перевірок Управління аудиту юридичних осіб.
З 14.08.2007 по 22.09.2014 Державна податкова інспекція у Солом»янському районі м.Києва , на посаді Головний державний податковий ревізор-інспектор першого рангу відділу податкового аудиту окремих платників Управління податкового аудиту.
22.09.2014 звільнилась з займаної посади за згодою сторін.
З 2014 року по 2016 рік мала власний інтернет-магазин текстилю.
З 2016 року по 24.02.2022 допомагала чоловікові вести власну справу.
На сьогоднішній день безробітна.
Знання і навики: в період роботи в податковій інспекції отримала практичний досвід проведення аудиту підприємств, робота з первинними документами, виявлення невідповідностей до чинного законодавства. Маю досвід комунікативних здібностей з керівниками та управлінцями підприємств. Весь час працювала в команді, вмію налагоджувати колективну співпрацю.
За час роботи в інтернет-магазині набула навичок безпосередньої роботи з кінцевим покупцем, роботи з запереченнями та отримання оплат.
Отримала навики реклами в інтернеті та ведення сторінок в соціальних мережах, досвід роботи з постачальниками.
Впевненно користуюсь ПК, вмію знаходити інформацію в інтернеті, уважно працюю з електронними та паперовими документами, маю хист до освоєння нових знань, ввічлива, комунікабельна, стресостійка.
В майбутній роботі бажаю знайти дружній і професійний колектив в якому можна зростати в кар»єрі і набувати нових професійних знань.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты