Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 апреля 2024 Файл

Дарья

Регіональний менеджер

Возраст:
42 года
Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Дарина Литвинова

1982р.н.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
м.Запоріжжя

Мета
Здобуття посади ……………………
Освіта
Повна віща. Запорізька Державна Інженерна Академія.2006 р.в.
Досвід роботи
ПАТ «УКРНАФТА» з 14.04.2023р. по 02.11.2023р. регіональний менеджер з управління АЗС (Запорізька, Дніпропетровська обл.)
• Набор та навчання персоналу для АЗК філії. Навчання та стажування майбутніх начальників АЗК та співробітників відділу супутніх товарів.
• Контроль за дотриманням стандартів Компаніі на підпорядкованих мені 57 АЗК.
• До моїх обов’язків також входило: приймання палива, інвентаризація магазину та нафтопродуктів. Контроль за виконанням планів продажу.
• Постійна увага з мого боку до виконання персоналом своїх посадових інструкцій, дотримування вимог операційних стандартів дозволяла успішно проходити перевірки.

ТОВ «ЕВРО Смарт Пауер» (БРСМ) з 14.06.2022р. по 13.04.2023р.
Оператор АЗК
ООО NPG (не офіційно) з травня 2021 по листопад 2021р.
HR-менеджер.
• Підбір та навчання персоналу як на діючих, так і при запуску нових АЗС.
• Інвентаризація палива та магазинів, контроль приймання нафтопродукту та газу. Контроль дотримання затверджених стандартів.

Група компаній Континіум-Галичина (мережа АЗК WOG) з грудня 2006р по грудень 2019р.
• Відкриття «з нуля» перших 4-х АЗК WOG у Запоріжжі та керівництво однією з них.
• Набір та навчання персоналу для АЗК філії. Навчання та стажування майбутніх начальників АЗК та співробітників відділу супутніх товарів.
• Контроль за дотриманням стандартів Компаніі на підпорядкованих мені АЗК. Маю досвід керування кількома АЗК одночасно.
• До моїх обов’язків також входило: приймання палива, інвентаризація магазину та нафтопродуктів. Контроль за виконанням планів продажу.
• Постійна увага з мого боку до виконання персоналом своїх посадових інструкцій, дотримування вимог операційних стандартів дозволяла успішно проходити перевірки по програмі «Таємній покупець» та збоку ревізійних органів Компанії.
• За роспорядженнями керівництва філії мною регулярно організовувався довгостроковий моніторинг "транспортних потоків" у районі розташування АЗС, що дозволяло коригувати роботу комерційного відділу та відділу супутніх товарів філії. Розроблена мною метода моніторингу була прийнята на декількох АЗК у Запоріжжі.
• У 2008 року отримала звання «Найкращий начальник АЗК» та «Найкраща АЗК» у Запоріжжі. У 2010 році, в результаті комплексної перевірки Запорізької філії ревізійним відділом головного офісу та СБ була одним з трьох начальників 17-ти АЗК який продовжив свою роботу у Компанії.
• На прохання керівництва філії взаємодіяла з контролюючими органами місцевого рівня.
• Була успішно впроваджена взаємозамінність персоналу на АЗК, що дозволило мені вже з другого року роботі брати повноцінні відпустки.
• За час моєї роботи були розпочаті комплексні програми Компанії: програма лояльності "Pride" та "Найкавовіша кава".
• Результатом тісної взаємодії з технічними відділами Компанії різного рівня та сервісної служби стало те, що на підлеглих мені АЗК раніше за інших на філії встановлювалося та тестувалося нове обладнання та програмне забезпечення, та був організований навчальний процес стосовно нововведень.

ВАТ «ЗапоріжНафтоПродукт» з 1999р. до 2006р.
Протягом роботи займала посади: помічник оператора, оператор, співробітник відділу контролю за роботою АЗС та нафтобаз, економіст комерційного відділу Управління ВАТ «ЗапоріжНафтоПродукт»

Протягом усієї своєї роботи мною отримані навички роботи з програмами для ведення офісного документообороту: MicroSoft Office, 1С (в рамках вимог функціювання АЗК)
Володію навиками роботи з Системами Управління АЗС: T&T Nafta-Pos, 1С-АЗС, Shelf, Smart-Oil, МПОС.
Працювала з такими Котрольно-Касовими Системами як Marketer, T&T, Марія-301ЛТ-МТМ, Марія-303ЛТ-МТМ, Datex. Знайома з ККС IKS.
Володію знанням матеріальної частини та принципів роботи ПРК «Dresser Wayne», «Global Star», «Славутич», «Tokheim», «Shelf» на рівні достатньому для експлуатації.

Пунктуальна, педантична. Вважаю, що вмію працювати «в команді», але здатна виконувати роботу індивідуально також. Прибічник дотримання посадової субординації зокрема й стосовно себе теж. Маю звичку підтримувати ділові та дружні стосунки людьми при умові збереження зі свого боку комерційної таємниці та іншої ділової інформації роботодавця.
Маю водійське посвідчення кат.В та особисте авто.

2023р.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: