Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 марта 2024 Файл

Світлана

Керуючий відділенням банку

Возраст:
42 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Світлана
м. Київ
дата народження: 1982
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ключова інформація
__________
Досвід роботи в банківській сфері понад 16 років, у продажах понад 10 років, на керівних позиціях 7 років. Маю дві вищі освіти за напрямком «Банківська справа» та «Право». Вмію приймати рішення, комунікативна, легка та гнучка в роботі, знаю весь спектр банківських продуктів для клієнтів роздрібного бізнесу та юридичних осіб. Маю досвід проведення переговорів, презентацій. Лідер своєї команди.

Ціль пошуку роботи: реалізація власного потенціалу на позиції, що є для мене цікавою та дає можливість розвиватися професійно. Також розглядаю зміну напрямку діяльності.
__________

Освіта:

2004р.– Українська академія банківської справи Національного банку України – факультет «Фінансово-економічний», спеціальність «Банківська справа». Здобула кваліфікацію спеціаліста з банківської справи.
2017р. – Національна Академія внутрішніх справ МВС України, юридичний факультет, спеціальність «Право». Здобула кваліфікацію спеціаліста за спеціальністю «Право».

Досвід роботи:

Комерційний банк
30.12.2021 – дотепер – Керуючий відділенням в м.Київ
03.11.2021 - 29.12.2021 – заступник керуючого відділення
Організація роботи відділення, забезпечення рівня продажів для виконання KPI ( приріст депозитного портфелю, залучення нових клієнтів ФО та ЮО, залучення зарплатних проєктів, страхові продукти, кредитування, карткові продукти). Збільшення пенетрації на клієнта. Проведення зустрічей на залучення великих корпоративних клієнтів, проведення зустрічей з забудовниками для взаємовигідної співпраці за напрямком кредитування. Пошук персоналу, проведення співбесід, постійний коучинг та підтримка співробітників. Відкриття/закриття сховища, контроль за дотриманням касової дисципліни, контроль виконання співробітниками вимог фінансового моніторингу та обмежень НБУ в період військового стану.

ОЩАДБАНК

17.10.2018 – 31.01.2020 – Керуючий відділенням №10010/0147 Філії-Кіровоградське обласне управління АТ «Ощадбанк» (кущове відділення +14 підзвітних ТВБВ).
24.01.2017– 04.09.2018 – Керуючий відділенням №10023/047 Філії-Черкаське обласне управління АТ «Ощадбанк».
Організація роботи відділення, виконання KPI ( кеш та заставне кредитування, кредитні картки, депозити, залучення зарплатних проектів, страхові продукти, залучення ЮО на обслуговування, еквайринг). Збільшення продуктового навантаження на клієнта. Продаж сувенірних монет та золота. Проведення зустрічей, презентацій. Забезпечення успішного проходження працівниками відділення таємних закупок по якості обслуговування. Пошук персоналу, проведення співбесід, постійний коучинг та підтримка співробітників. Відкриття/закриття сховища, контроль за дотриманням касової дисципліни, контроль виконання співробітниками вимог фінансового моніторингу та інш.

16.10.2013 – 24.12.2016 – декретна відпустка

ОТП БАНК

15.03.2012 – 15.10.2013 – Начальник відділу продажу продуктів роздрібного бізнесу Відділення АТ «ОТП Банк» в м. Черкаси, Private Banking Advisor.
Організація роботи відділу продажу, виконання KPI (кеш-кредитування, кредитні картки, депозити, страхові продукти та картки).
08.05.2008 – 14.03.2012 - Старший експерт з обслуговування приватних клієнтів Регіонального Відділення АТ «ОТП Банк» в м. Черкаси (обслуговування клієнтів Private Banking)
Продаж роздрібних банківських продуктів для фізичних осіб: автокредитування, іпотека, споживчі кредити, енергокредити, депозитні та карткові продукти), страхові поліси. Продаж інвестиційних продуктів, знання інвестиційного ринку, відкриття рахунків в ЦП, продаж інвестиційних фондів. Досвід обслуговування клієнтів V.I.P. статусу за найвищими вимогами якості обслуговування, представлення інтересів клієнтів за довіреністю щодо обслуговування через контакт-центр Банку, надання, організація нетрадиційних банківських послуг (співпраця з партнерами банку щодо організації відпочинку клієнтів, юридичних послуг, інвестування у мистецтво, консьєрж сервісу і т.д.). Продаж пенсійних продуктів недержавного Пенсійного фонду.
26.12.2007 – 07.05.2008 – Експерт з казначейських операцій Філії ЗАТ «ОТП Банк» в м.Черкаси
Встановлення курсів обміну готівкової іноземної валюти в касі банку, контроль залишків готівкової валюти в касі банку, контроль валютної позиції банку, здійснення операцій на МВРУ.

КРЕДОБАНК

01.03.2005 – 25.12.2007 – Заступник головного бухгалтера Черкаської Філії ВАТ «Кредобанк»
01.07.2003 – 01.03.2005 – Бухгалтер сектору бухгалтерського обліку Черкаської Філії АТ «Кредит Банк (Україна)»
Знання бухгалтерського обліку в банках, внутрішньобанківських та господарських операцій банків, податкового обліку та податкової звітності банків, внутрішньої та зовнішньої звітності, нарахування та облік операцій з оплати праці працівників, контроль бухгалтерського обліку всього спектру банківських операцій.

Додаткова інформація:
Пройшла близько 20 зовнішніх та внутрішніх тренінгів ОТП Банку та Ощадбанку (продуктові, щодо навиків керівника, коуча, базовий управлінський тренінг та інш.)
Технічні можливості: впевнений користувач ПК, banking programs, office equipment
Мови: українська - рідна, російська – вільно; англійська – Pre-Intermediate(A2).
Хоббі: спорт, люблю подорожувати, водій за категорією В. Вдосконалюю English.
Особисті якості: Оптиміст, відповідальна та наполеглива, досягаю поставленої мети. Маю організаторські здібності та практичний досвід керування людьми. Вимоглива до себе та інших. Вмію створити та мотивувати команду для досягнення поставлених задач. Для мене важлива командна робота.
Сімейний стан: заміжня, маю доньку 23 роки та сина 9 років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: