Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 марта 2024 Файл

Петро

Шеф-кухар

Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Петро Мелешко

Освіта: середня-спеціальна
Дата народження: 05.03.1981
Статус: одружений
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ДОСВІД РОБОТИ:

ВЙО Агенція пригод

Шеф – кухар (Серпень 2021 – до сьогодні)
• організація і проведення виїздних кейтерінгів в Україні і за кордоном;
• розробка тематичних меню для кухонь різних країн;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
ФОП Собенко
Шеф – кухар (Березень 2021 – Червень 2023)
• Успішне відкриття та налагодження процесів у 6 шкільних їдальнях
• Робота згідно з стандартами НАССР;
• Розробка технологічних карт та меню, які відповідають стандартам "Нового шкільного харчування";
• Як результат, після кількох місяців роботи, найкращі відгуки в місцевій газеті та на телебаченні.
Elegant Event Cathering

Шеф – кухар (Вересень 2019 – Березень 2020)
• відкриття кухні з нуля;
• розробка калькуляційних і технологічних карт для їдальні та ресторану;
• управління усіма процесами кухні;
• організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу;
• контроль якості страв;
• розробка меню;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
• контроль та приготування страв згідно технологічних карт;
• контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні;
Компанія «Горіховий дім»

Шеф - кухар (Січень 2018- Липень 2019)
• Відкриття кухні з нуля;
• розробка калькуляційних і технологічних карт;
• управління усіма процесами кухні;
• організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу;
• розробка меню;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
• контроль та приготування страв згідно технологічних карт;
• контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні;
• проведення інвентаризації;
• організація та проведення бенкетів для міжнародних делегацій;
• успішне проходження районних та обласних перевірок СЕС.
Їдальня в офісі Холдингу Емоцій «Фест»

Шеф - кухар (Квітень 2015– Грудень 2017)
• Відкриття кухні з нуля;
• Розробка калькуляційних і технологічних карт;
• управління усіма процесами кухні;
• організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу;
• участь у підборі персоналу;
• контроль якості страв;
• розробка меню;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
• контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні;
Їдальня в офісі Global Logic (Холдинг Емоцій «Фест»)

Шеф -кухар (Квітень 2015– Вересень 2015)
• Відкриття кухні з нуля;
• Розробка калькуляційних і технологічних карт;
• управління усіма процесами кухні;
• організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу;
• контроль якості страв;
• розробка меню;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
• контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні;
Їдальня в Українському католицькому університеті (Холдинг Емоцій «Фест»)

Су-шеф (Листопад 2014 – Квітень 2015)

Ресторан «Лівий берег» (Холдинг Емоцій «Фест»)

Су-шеф (Вересень 2012 – Листопад 2014)

Ресторан «Спотикач» (мережа «Козирна карта») , Київ

Кухар (Квітень 2011 – Серпень 2012)

Ресторан органічної їжі «Корзина здоров’я» , Київ

Шеф-кухар (Листопад 2010 – Лютий 2011)

Паб «Тортуга» , Київ

Старший кухар (Липень 2010- Листопад 2010)

Ресторан «Фреш Тайм» , Київ

Кухар (Травень 2008 – Червень 2010)

Турецький ресторан «Ла-Ле», Київ

Кухар (Січень 2008 – Травень 2008)

Додаткове навчання:
• Переймання досвіду в Wien Work, Відень, Австрія (Липень 2018);
• Майстер-клас з приготування страв французької кухні від Paul Vanderhoeven (Вересень 2018)
• Школа розвитку шеф-кухарів Холдингу емоцій «Фест» (Листопад 2016);
• Майстер-клас «Cuisine francaise» від метра французької кухні Herve Bourdon (Листопад 2013);
• Школа розвитку кухарів Холдингу емоцій «Фест» «Основи професійної кухні» (Жовтень 2013).

Особисті якості:
Відповідальність, організованість, чесність, уважність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: