Петро
Шеф-кухар
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10220711
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Освіта: середня-спеціальна
Дата народження: 05.03.1981
Статус: одружений
Телефон: [
E-mail: [
ДОСВІД РОБОТИ:
ВЙО Агенція пригод
Шеф – кухар (Серпень 2021 – до сьогодні)
• організація і проведення виїздних кейтерінгів в Україні і за кордоном;
• розробка тематичних меню для кухонь різних країн;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
ФОП Собенко
Шеф – кухар (Березень 2021 – Червень 2023)
• Успішне відкриття та налагодження процесів у 6 шкільних їдальнях
• Робота згідно з стандартами НАССР;
• Розробка технологічних карт та меню, які відповідають стандартам "Нового шкільного харчування";
• Як результат, після кількох місяців роботи, найкращі відгуки в місцевій газеті та на телебаченні.
Elegant Event Cathering
Шеф – кухар (Вересень 2019 – Березень 2020)
• відкриття кухні з нуля;
• розробка калькуляційних і технологічних карт для їдальні та ресторану;
• управління усіма процесами кухні;
• організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу;
• контроль якості страв;
• розробка меню;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
• контроль та приготування страв згідно технологічних карт;
• контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні;
Компанія «Горіховий дім»
Шеф - кухар (Січень 2018- Липень 2019)
• Відкриття кухні з нуля;
• розробка калькуляційних і технологічних карт;
• управління усіма процесами кухні;
• організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу;
• розробка меню;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
• контроль та приготування страв згідно технологічних карт;
• контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні;
• проведення інвентаризації;
• організація та проведення бенкетів для міжнародних делегацій;
• успішне проходження районних та обласних перевірок СЕС.
Їдальня в офісі Холдингу Емоцій «Фест»
Шеф - кухар (Квітень 2015– Грудень 2017)
• Відкриття кухні з нуля;
• Розробка калькуляційних і технологічних карт;
• управління усіма процесами кухні;
• організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу;
• участь у підборі персоналу;
• контроль якості страв;
• розробка меню;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
• контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні;
Їдальня в офісі Global Logic (Холдинг Емоцій «Фест»)
Шеф -кухар (Квітень 2015– Вересень 2015)
• Відкриття кухні з нуля;
• Розробка калькуляційних і технологічних карт;
• управління усіма процесами кухні;
• організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу;
• контроль якості страв;
• розробка меню;
• замовлення та прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
• контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні;
Їдальня в Українському католицькому університеті (Холдинг Емоцій «Фест»)
Су-шеф (Листопад 2014 – Квітень 2015)
Ресторан «Лівий берег» (Холдинг Емоцій «Фест»)
Су-шеф (Вересень 2012 – Листопад 2014)
Ресторан «Спотикач» (мережа «Козирна карта») , Київ
Кухар (Квітень 2011 – Серпень 2012)
Ресторан органічної їжі «Корзина здоров’я» , Київ
Шеф-кухар (Листопад 2010 – Лютий 2011)
Паб «Тортуга» , Київ
Старший кухар (Липень 2010- Листопад 2010)
Ресторан «Фреш Тайм» , Київ
Кухар (Травень 2008 – Червень 2010)
Турецький ресторан «Ла-Ле», Київ
Кухар (Січень 2008 – Травень 2008)
Додаткове навчання:
• Переймання досвіду в Wien Work, Відень, Австрія (Липень 2018);
• Майстер-клас з приготування страв французької кухні від Paul Vanderhoeven (Вересень 2018)
• Школа розвитку шеф-кухарів Холдингу емоцій «Фест» (Листопад 2016);
• Майстер-клас «Cuisine francaise» від метра французької кухні Herve Bourdon (Листопад 2013);
• Школа розвитку кухарів Холдингу емоцій «Фест» «Основи професійної кухні» (Жовтень 2013).
Особисті якості:
Відповідальність, організованість, чесність, уважність.
Похожие кандидаты
Шеф-кухар
Львов
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Львов, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Львов, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-кухар
55000 грн, Львов, Ивано-Франковск, Киев
Шеф-кухар
Львов, Винница
,
еще 7 городов
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Львов, Житомир
,
еще 8 городов