Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024 Файл

Сергій

Бар-менеджер

Возраст:
30 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев, Львов, Одесса, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 10 березня 2024

Чешир Сергій
Бар-менеджер, управляючий,
40 000 грн
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік: 30 років
Місто: Київ

Контактна інформація
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Соціальні мережі:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи
Бар / бренд - менеджер
з 03.2024 по нині (менш ніж місяць)
КЕЙСИ., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття проектів “з нуля”.

Участь і допомога в створенні концепту закладу, визначення портрета потенційного
клієнта, формування стратегії розвитку ресторана.

Проектування і комплектування бара. Підписання договорів з постачальниками товарів
для закладу на максимально можливих вигідних умовах. ( Знижки від постачальників до
25% від базового прайса, спонсорування на івентах ), встановлення і налагодження
внутрішньої системи обліку продажу товарів, робота з касою.

Формування бюджету бара.
Організація і контроль ефективної і результативної роботи підрозділу бар. Систематизація
всіх процесів - створення технологічних карт, санітарних інструкцій, барних інструкції,
чеклистів робочих процесів і проведення інвентаризацій.

Створення і формування асортименту бара з костом х2 / х4.5.
Створення Унікальної барної і коктейльної карти з фудперінгом згідно кухні проекта.
Коктейлі відзначаються гостями і барним співтовариством, в Україні на конкурсах і в
соцмережах Європи і США.

Відбір і формування необхідної команди для ефективної роботи. Навчання персоналу і
створення мотивації.

Запуск проекта, перетин рубікону "в 0" і ведення стаціонарно чи дистанційно.

Бар / бренд - менеджер
з 05.2023 по 02.2024 (9 місяців)
Empire Hall, Київ (Роздрібна торгівля)
Проект з "0".
З додаткових задач - створення серій івентів з шоу, лекціями, дегустаціями і фудперінгом
для гостей Люкс сегменту.

Бар-менеджер
з 04.2021 по 07.2022 (1 рік 3 місяці)
Green Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0".
З додаткових задач - розробка і створення блоку "Контент" для закладу на платформах
ютуб, тікток, інстаграм.

Бар-менеджер
з 06.2020 по 08.2021 (1 рік 2 місяці)
Gastronom wine bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер
з 05.2020 по 07.2021 (1 рік 2 місяці)
Ygli, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0"

Бар-менеджер
з 02.2020 по 06.2020 (4 місяці)
Rabbit Rabbit, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 03.2019 по 07.2020 (1 рік 4 місяці)
Why Bar / Underhand, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0"

Бармен
з 03.2019 по 11.2019 (8 місяців)
NAM / BAO, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен
з 04.2016 по 12.2016 (8 місяців)
Nam / Bao, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен
з 02.2016 по 10.2017 (1 рік 8 місяців)
Alchemist Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен
з 02.2016 по 04.2017 (1 рік 2 місяці)
Pink Freud Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта
Академія адвокатури
Право
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати
HORECA SHOW
2020

Школа Олександра Мусатова. "Управління персоналом"
2021
Barometer Bar Show.
2017 , 2018, 2020, 2021

Школа Parovoz Speak Easy. Бар-менеджер. Управління
персоналом.
2020

Знання і навички
Стресостійкість, Здатність до навчання, Привітність, Приготування коктейлів,
Адаптивність, Poster, Інвентаризація, R-Keeper, Контроль залишків, iiko, Лате-арт,
Неконфліктність, Користувач 1С, Висока працездатність, Знання міцної групи алкоголю,
Ведення CRM, Міксологія, Знання винної карти

Знання мов
 Англійська ─ просунутий
 Французька ─ вище середнього
 Турецька ─ середній
 Українська ─ вільно

Рекомендації
Марина Субботіна
Директор з маркетингу, ASG Bar Consulting. На базі консалтингу відкрили 5 ресторанів.
Контактні дані приховані
Відкрийте контакти кадидата, щоб звʼязатись з тими, хто його рекомендує.

Додаткова інформація
Ціную чесність, відкритіть і професіоналізм. Вирощую ці якості в собі і працюю з
партнерами, що наділені цими якостями.

Резюме кандидата розміщено за адресою: https://www.work.ua/resumes/10492958/

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Менеджер кав'ярні
20000 грн, Львов

Бариста
Ивано-Франковск

Бариста
Львов

Бармен
25000 грн, Киев

Бар-менеджер
60000 грн, Киев

Менеджер ресторана
Одесса

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: