Микита
Бар-менеджер, 60 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и LinkedIn.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3983508
Опыт работы
Бар-менеджер
с 04.2023 по наст. время
(1 год 1 месяц)
Баркультура, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
с 08.2021 по наст. время
(2 года 9 месяцев)
N::B Cocktails Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
с 08.2021 по 02.2022
(6 месяцев)
ресторан Ахілес і Черепах, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
с 02.2020 по 05.2021
(1 год 3 месяца)
Zweig, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
с 05.2019 по 09.2022
(3 года 4 месяца)
ЮБК, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
с 12.2016 по 09.2019
(2 года 9 месяцев)
Podil East India Company, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен/Старший бармен
с 05.2014 по 12.2016
(2 года 7 месяцев)
Docker pub, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
КНЕУ ( Киевский Национальный Экономический Университет )
Менеджемнт, Киев
Высшее, с 2008 по 2014 (6 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Курс "Управление баром" от Александра Мусатова
2019, 2 дня
Курс от коктейльного бара Paravoz для бар-менеджеров
2020,2 дня
Курс от коктейльного бара Paravoz для бар-менеджеров
2019, 2 дня
Знания и навыки
Знание языков
Английский — средний
Дополнительная информация
Десять років у сфері HoReCa, п'ять із яких – на посаді бар-менеджера. Є досвід запуску закладу з нуля. Був барменеджером на двох прибуткових проектах одночасно. Керував командою із п'ятнадцяти чоловік. Крім коктейльної історії, добре знаюся на вині, міцному алкоголі, каві та їжі.
Функції та завдання, що виконуються та виконуються на посаді бар-менеджера:
- Стандартизація;
- робота з бухгалтером та технологом;
- Проведення інвентаризації;
- заявка на алкоголь та на решту продукції бару;
- розробка коктейльної картки, оновлення кожного кварталу;
- підбір, кошторис, тендер та закупівля обладнання, інвентарю та посуду для бару
- Формування асортименту меню, прорахунок цін, калькуляційні карти.
- Складання тех карт, чек-листів, бланків переобліків;
- Дотримання собівартості та націнки на продукцію бару;
- Поновлення асортименту бару;
- організація заходів, концертів відповідно до умов та роботи з брендами;
- Складання маркетингового плану;
- контроль реклами у соціальних мережах;
- робота з кухнею;
- Навчання та підбір персоналу;
Похожие кандидаты
Бариста
Киев
Менеджер кафе
Киев
Бариста
Киев
Санітарка буфетчиця
Киев
Бармен, бариста, офіціант
Киев
Бариста
Киев