Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Олена

Керуючий рестораном, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу персоналу

с 12.2013 по наст. время (10 лет 4 месяца)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

МАУП

Правознавство, Київ
Высшее, с 2010 по 2018 (8 лет)

Знания и навыки

Клієнтоорієнтованість Ведення CRM Робота з клієнтами Управління виробництвом 1С ЗУП Оцінка персоналу Організація роботи персоналу Здатність до навчання Навчання персоналу Підбір персоналу Уміння аналізувати Користувач ПК Створення презентацій Управління командою Відкритість Сумлінність Доброчесність Цілеспрямованість Робота в команді Уважність

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Мене звати Дідиченко Олена Віталіївна. Працюю на посаді Керівника відділу Досвіду працівників. Здобула юридичну освіту, проходила курси з управління та мотивацією персоналом -фактично моя ще одна освіта. Вважаю себе доволі комунікабельною особистістю( те саме говорять мої колеги та керівники), люблю заводити нові знайомства та навчатись чомусь новому, тому для себе здобула освіту-хобі- Lamimaker ( людина, що робить гарні вії та брови, а це так важливо для дівчат). У вільний від роботи час займаюсь спортом, читаю книги і вивчаю англійську мову, займаюсь велоспортом- це мої основні хобі. Також разом з чоловіком любимо подорожувати, зараз заповнюємо свою скреч-мапу нашої безмежної країни.
Працюючи на посаді Керівника відділу Досвіду Працівників, я впевнилась в тому, що моя жага до спілкування з людьми, їх розвиток і підвищення їхніх знань, а потім підвищення на посади і розвиток всебічно- ідеально узгоджуються з моїми особистими принципами, цінностями і навичками.

Маю досягнення для мене дуже тісно переплітаються з моїми цінностями і це є важливим аспектом для мене, адже це узгоджується з моїми особистими і професійними переконаннями: вміти передати знання, створити вмотивовану команду, досягати сумісних результатів, бачити, як люди зростають – це основна мотивація і цінність для мене: зростати далі самій та вести за собою, допомагати зростати і ставати кращими своїй команді.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: