Микола
Керуючий рестораном
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8886825
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Контактний номер телефону:
[
Telegram: @SwanNick
e-mail: [
2023 – …
Бар «Більярдна», Керуючий.
Коктейльний бар, європейська кухня.
Функціональні обов'язки : розробка заходів щодо підвищення рентабельності; розрахунок, планування, оптимізація витрат;
- робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори);
- розробка і затвердження нового меню, ціноутворення;
- контроль за ефективною роботою підрозділів закладу: кухні, бару, залу;
- аналіз звітів про фінансову діяльність підприємства (P&L; Cash Flow).
2008 – 2022
ТОВ «Гриліца», Керуючий партнер, кафе-піцерія «Гриліца»
Піца та домашня кухня.
Розробка концепції кафе, контроль проектування та будівництва.
Планування і відкриття нових філій піцерії.
Функціональні обов'язки: - співпраця з державними органами, отримання необхідних дозвільних документів.
- аналіз звітів про фінансову діяльність підприємства (P&L; Cash Flow).
-розробка заходів щодо підвищення рентабельності: розрахунок, планування, оптимізація витрат;
-робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори).
- розробка і затвердження нового меню, ціноутворення.
-пошук, підбір і навчання персоналу;
-організація виїзних заходів.
-контроль за ефективною роботою підрозділів закладу: кухні, бару, залу.
2011 – 2016
ФОП «Лебедєв», ТОВ «Триглав Сервис», Керуючий партнер, кафе «Сковорода».
Космополітична кухня.
Функціональні обов'язки : розробка заходів щодо підвищення рентабельності; розрахунок, планування, оптимізація витрат;
- робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори);
- розробка і затвердження нового меню, ціноутворення;
-пошук, підбір і навчання персоналу;
- контроль за ефективною роботою підрозділів закладу: кухні, бару, залу;
-організація виїзних заходів.
2003 – 2020
ТОВ «Єгер», Директор, кафе «Від Пуза»
Монгольський гриль, домашні страви.
Участь в розробці концепції, контроль будівництва закладу.
Функціональні обов'язки: розробка заходів щодо підвищення рентабельності; розрахунок, планування, оптимізація витрат;
- робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори)
- розробка і затвердження нового меню;
-пошук, підбір і навчання персоналу;
- контроль за ефективною роботою підрозділів ресторану
1998 – 2003
ТОВ «Сан-Торі», Адміністратор, ресторан «Сан-Торі»
Японська та тайська кухня.
Функціональні обов'язки:
-Підбір та навчання персоналу.
складання графіка і контроль робочого часу;
-Контроль за дотриманням стандартів обслуговування гостей;
-Підтримка зв'язку між ресторанними відділами;
-Робота з R-keeper, формування звітів з продаж;
-Врегулювання питань з гостями;
Освіта
1992-1997
Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені І. Сікорського»,
Спеціальність : "Автоматизація технологічних процесів і виробництв"
Особисті якості:
Комунікабельність, відповідальність, доброзичливість, стресостійкість, робота на результат, відмінне почуття гумору.
Мови: Українська , Російська, Англійська.
Знання комп'ютера:
R keeper ,Windows, Microsoft Office (Word, Excel, Microsoft Outlook)
Інтереси та захоплення:
Спорт, вело та пішохідні прогулянки, книги, подорожі.
Похожие кандидаты
Керуючий, менеджер ресторану
Киев
Керуючий рестораном
Киев
Операционный руководитель, бар-менеджер
Киев
Бар-менеджер, управляючий
40000 грн, Киев
Управляющий кафе
Киев
Директор готелю, ресторану
Киев, Днепр
,
еще 8 городов