Микола
Керуючий рестораном
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8886825
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Контактний номер телефону:
[
Telegram: @SwanNick
e-mail: [
2023 – …
Бар «Більярдна», Керуючий.
Коктейльний бар, європейська кухня.
Функціональні обов'язки : розробка заходів щодо підвищення рентабельності; розрахунок, планування, оптимізація витрат;
- робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори);
- розробка і затвердження нового меню, ціноутворення;
- контроль за ефективною роботою підрозділів закладу: кухні, бару, залу;
- аналіз звітів про фінансову діяльність підприємства (P&L; Cash Flow).
2008 – 2022
ТОВ «Гриліца», Керуючий партнер, кафе-піцерія «Гриліца»
Піца та домашня кухня.
Розробка концепції кафе, контроль проектування та будівництва.
Планування і відкриття нових філій піцерії.
Функціональні обов'язки: - співпраця з державними органами, отримання необхідних дозвільних документів.
- аналіз звітів про фінансову діяльність підприємства (P&L; Cash Flow).
-розробка заходів щодо підвищення рентабельності: розрахунок, планування, оптимізація витрат;
-робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори).
- розробка і затвердження нового меню, ціноутворення.
-пошук, підбір і навчання персоналу;
-організація виїзних заходів.
-контроль за ефективною роботою підрозділів закладу: кухні, бару, залу.
2011 – 2016
ФОП «Лебедєв», ТОВ «Триглав Сервис», Керуючий партнер, кафе «Сковорода».
Космополітична кухня.
Функціональні обов'язки : розробка заходів щодо підвищення рентабельності; розрахунок, планування, оптимізація витрат;
- робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори);
- розробка і затвердження нового меню, ціноутворення;
-пошук, підбір і навчання персоналу;
- контроль за ефективною роботою підрозділів закладу: кухні, бару, залу;
-організація виїзних заходів.
2003 – 2020
ТОВ «Єгер», Директор, кафе «Від Пуза»
Монгольський гриль, домашні страви.
Участь в розробці концепції, контроль будівництва закладу.
Функціональні обов'язки: розробка заходів щодо підвищення рентабельності; розрахунок, планування, оптимізація витрат;
- робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв (моніторинг цін, вибір сприятливих умов для роботи закладу, переговори)
- розробка і затвердження нового меню;
-пошук, підбір і навчання персоналу;
- контроль за ефективною роботою підрозділів ресторану
1998 – 2003
ТОВ «Сан-Торі», Адміністратор, ресторан «Сан-Торі»
Японська та тайська кухня.
Функціональні обов'язки:
-Підбір та навчання персоналу.
складання графіка і контроль робочого часу;
-Контроль за дотриманням стандартів обслуговування гостей;
-Підтримка зв'язку між ресторанними відділами;
-Робота з R-keeper, формування звітів з продаж;
-Врегулювання питань з гостями;
Освіта
1992-1997
Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені І. Сікорського»,
Спеціальність : "Автоматизація технологічних процесів і виробництв"
Особисті якості:
Комунікабельність, відповідальність, доброзичливість, стресостійкість, робота на результат, відмінне почуття гумору.
Мови: Українська , Російська, Англійська.
Знання комп'ютера:
R keeper ,Windows, Microsoft Office (Word, Excel, Microsoft Outlook)
Інтереси та захоплення:
Спорт, вело та пішохідні прогулянки, книги, подорожі.
Схожі кандидати
Управляющая рестораном
25000 грн, Київ, Дистанційно
Керуючий рестораном
50000 грн, Київ
Директор готелю, ресторану, SPA-комплексу
60000 грн, Київ
Керуючий сіткою ресторанів, кав'ярень
Київ
Управляющий, директор в гостиничном, ресторанном бизнесе
40000 грн, Київ, Інші країни, Дистанційно
Керуючий рестораном
60000 грн, Київ