Інна
Керуючий рестораном
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10561935
Опыт работы
Керуюча ресторанами: Маяк, Вілла Рів'єра, Prichal, Havana, Harvest, Fabius, River Gril і ще 15 рест
с 02.2023 по наст. время
(1 год 3 месяца)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Вихід на довоєнні товарообороти;
Зменшення затрат;
Утримання Food Cost;
Формування команд;
Ведення маркетинг відділів;
Формування стратегій прориву, концепцій брендів, позицінування та меню ресторанів окремо та мереж;
Активна робота з партнерами;
Погодження договорів на підряди;
Розробка нових проєктів: кав'ярні з квітковим маркетом, РАЦСів, розроблення ідей для переформування мережі ресторанів Муракамі;
Проведення внутрішніх аудитів;
Впровадження чек-листів та розроблення стандартів роботи для мереж та ресторанів окремо;
Звітування власникам;
Формування та підрахунки на прорив по дорожнім картам;
Розроблення системи мотивації працівників;
Організація внутрішнього підряду по чисткам вентиляцій, підбір кадрів на підряд, організація планів та графіків його роботи-як факт отримали якісні підряди та економія на підрядах в два рази до риночного ціноутворення;
Переформування роботи цеху по обжарці зеленої кави підвищення кваліфікації працівників, покращення роботи ростера;
Допомога в організації переходу мережі на систему Айко і багато-багато ще цікавого!
Керуюча мережі ресторанів Maяк на Дніпрі, Вілла Рів'єра, Prichal, Havana
с 11.2021 по наст. время
(2 года 6 месяцев)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Звітування керівництву про досягнення;
Узгодження операційних та маркетингових бюджетів;
Успішні виповнення планів по товарообороту;
Формування команд, набір менеджерів топ складу;
Ціноутворення по меню; Food cost, моніторинг ринку конкурентів;
Робота з івент менеджерами та особистий супровід VIP гостей;
Організація концертів з зірками;
Проведення тендерів;
Узгодження концептів ресторанів, меню та позиціонування;
Активна робота з партнерами, залучення нових до плідної співпраці;
Розробка нових проектів та прорахунки до них;
Проведення внутрішніх аудитів;
Розроблення стандартів внутрішньої роботи, чек-листів;
Консервування ресторанів в момент початку війни;
Переформування роботи закладів в новому "воєнному" режимі;
Допомога в роботі Хаба;
Відкриття перших двух ресторанів через три неділя після початку повно масштабного вторгнення для підтримання внутрішньої економіки держави та компанії вцілому, повернення робочих місць працівникам для підтримання їх життєдіяльності;
Організація внутрішньої доставки ресторану Вілла Рів'єра;
Розробка меню з урахуванням стану внутрішнього ринку та реалій;
Вивела ресторани з кризи за 3-5 місяців;
Вихід на товарообороти та кількість відвідувачів на довоєнний показник;
Директор ресторану Маяк на Дніпрі
с 02.2021 по 11.2021
(9 месяцев)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Збільшення товарообороту втричі за 4 місяці роботи;
Ведення операційної діяльності: бюджетування, інвентаризації, авансова звітність, проведення тендерів на анімацію, локальний маркетинг (фотографи, вокалісти, ді-джеї );
Повернула до роботи з рестораном усі івент агенства, організаторів, ведучих та церемоніймейстрів, що працюють на території держави, так як за два сезони роботи закладу зв'язки було втрачено;
Підбір персоналу, зменшення плинності кадрів в 5 разів;
Ресторан отримав назву Флагману серед інвесторів та гостей мережі;
Займалася та контролювала маркетинг увесь відділ, так як старий формат не мав відклику у моїй душі;
Вивела бренд в медійному просторі в топ 5 кращих закладів столиці;
Організувала внутрішній кейтиринг, так як влітку не вистачало посадкових місць, а охочих провести івенти було багато. Організація кейтирингів на бої по боксу, обслуговування заходів в заміських будинків; Організація заходів на відкриття галерей, Vip магазинів, відкриття бізнес центрів;
Розробка меню, крім приготування страв, бриф по концепту, візуалізація та історія- так як шефом на той час був су-шеф, який залишився з часів роботи шефа Олександра Абрамова;
Робота в залі с гостями та з персоналом;
Ведення касової дисципліни;
Організація проведення внутрішніх свят, шоу-розборок, залучення до роботи кращих хамоньєрів, оперних співаків;
Мала високу лояльність гостей та працівників.
В листопаді отримала підвищення до керуючої мережі наступних ресторанів: Маяк, Вілла Рів'єра, Prichal, Havana
Директор ресторану Маяк на Дніпрі
с 02.2021 по 11.2021
(9 месяцев)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Збільшення товарообороту втричі за 4 місяці роботи;
Ведення операційної діяльності: бюджетування, інвентаризації, авансова звітність, проведення тендерів на анімацію, локальний маркетинг (фотографи, вокалісти, ді-джеї );
Повернула до роботи з рестораном усі івент агенства, організаторів, ведучих та церемоніймейстрів, що працюють на території держави, так як за два сезони роботи закладу зв'язки було втрачено;
Підбір персоналу, зменшення плинності кадрів в 5 разів;
Ресторан отримав назву Флагману серед інвесторів та гостей мережі;
Займалася та контролювала маркетинг увесь відділ, так як старий формат не мав відклику у моїй душі;
Вивела бренд в медійному просторі в топ 5 кращих закладів столиці;
Організувала внутрішній кейтиринг, так як влітку не вистачало посадкових місць, а охочих провести івенти було багато. Організація кейтирингів на бої по боксу, обслуговування заходів в заміських будинків; Організація заходів на відкриття галерей, Vip магазинів, відкриття бізнес центрів;
Розробка меню, крім приготування страв, бриф по концепту, візуалізація та історія- так як шефом на той час був су-шеф, який залишився з часів роботи шефа Олександра Абрамова;
Робота в залі с гостями та з персоналом;
Ведення касової дисципліни;
Організація проведення внутрішніх свят, шоу-розборок, залучення до роботи кращих хамоньєрів, оперних співаків;
Мала високу лояльність гостей та працівників.
В листопаді отримала підвищення до керуючої мережі наступних ресторанів: Маяк, Вілла Рів'єра, Prichal, Havana
Директор ресторану Prichal
с 06.2019 по 02.2021
(1 год 8 месяцев)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Планування та виповнення цілей по товарообороту;
Бюджетування;
Закриття авансових звітностей;
Проведення тендерів на послуги, посуд, інвентар;
Залучення провідних шефів до роботи в проєкті;
Розбір, проведення та аналіз інвентаризацій;
Контроль дотримання правил Fifo;
Контроль списань, ціноутворення, стримування собівартості в рамках 21%;
Проведення івентів з лідерами думок;
Запуск сервісу Спарклін Бот з сімʼєю Мединських- прогулянкові яхти для гостей ресторану;
Залучення івент агенств до співпраці на локації;
Залучення до роботи сервісу Fam Fatal, Reston, консьєржів та гідів;
Організація постійних оновлень меню з урахуванням сезонності;
Робота з персоналом торгового залу;
Розробка системи мотивації;
Участь у організації (меню та вау сервіс) івента з Володимиром Келлером- Райський сад
Керуючий рестораном
с 05.2018 по 07.2019
(1 год 2 месяца)
Tarantino Family ресторан Il Riccio, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та супроводження ресторану під час будівництва ресторану;
Вибір серій посуду та проведення тендеру на його подальшу закупівлю;
Комунікація з шефами з Італії. Організація робочих турів до Києва з подальшим опрацюванням меню;
Участь у розробці бренд буку;
Набір персоналу в тому числі працівників кухні;
Запуск ресторану та залучення івент організаторів;
Бюджетування та операційна діяльність;
Проведення та розбір інвентаризацій усих підрозділів у тому числі активна участь у запровадженні системи обліку вина (налічувала більше 800 позицій ексклюзивних позицій. Приклад Petrus- ціна продажу 185 тис грн);
Ведення касової дисципліни;
Підписання договорів на різні види послуг;
Залучення партнерів для розширення бази гостей таких як Fam Fatal, Reston, Farmak, місцевих гідів, консьєржів та багато інших;
Організація та проведення заходів під ключ: весіль, днів народжень, конференцій, заходів для Beauty Industry та парфумерії з Італії.
Організація проектів із Володимиром Келлером;
Робота з персоналом та гостями ресторану.
Замісник директорів ресторанів Гра з Вонем та Nam
с 11.2016 по 04.2017
(5 месяцев)
Mafia, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційна діяльність: бюджети, авансова звітність, нарахування зарплат;
Успішне проведення аудитів зовнішніх;
Формування звітності для власників.
Образование
КУСЗ
Юрист, Київ
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)
Юрист в зовнішній економічній діяльності
Знания и навыки
Знание языков
Немецкий — средний
Дополнительная информация
Мама закладу Цолі та Кмарі в Борисполі
[
Похожие кандидаты
Директор ресторану
Киев
Менеджер мережі кав'ярень, адміністратор ресторану
Киев
Операційний менеджер, керівник ресторану
Киев, Днепр
,
еще 5 городов
Керуючий рестораном
15000 грн, Киев
Керуючий ресторану
60000 грн, Киев