Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 Файл

Ірина

Директор ресторану, магазину

Возраст:
51 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ОСВІТА

Приватний вищий навчальний заклад
“Міжнародний університет фінансів”
Бакалавр. Менеджмент\менеджмент організацій
(2005-2010)

ДОСВІД РОБОТИ

Керівник закладу
Ресторан “Наші” (03.2023-09.2023 )
ІРИНА ТИМОЩУК Відкриття та запуск проекту з «0»
Управління всіма аспектами роботи ресторану,
КЕРУЮЧИЙ ЗАКЛАДОМ включаючи розробку меню, контроль якості продуктів,
найм та навчання персоналу, ведення фінансової
звітності, укладання договорів та взаємодія з
постачальниками
Щоденне керування діяльністю ресторану, включаючи
ОСОБИСТІ ДАНІ розподіл обов'язків персоналу, контроль якості
Досвідченний керівник закладів в різних приготування страв та обслуговування клієнтів
сферах (магазини, ресторани, доставка Планування робочого графіку персоналу, формування
правильного харчування) з досвідом
зарплатної відомості, контроль за виконанням стандартів
управління 20+ років
безпеки та санітарних норм.
НАВИЧКИ Контроль діяльності різних відділів, забезпечення
1С високого рівня обслуговування клієнтів та дотримання
R-keeper стандартів якості
Poster
Дотримання касової дисципліни
Користувач ОС Windows
Управлінські навички
Участь і контроль в проведенні інвентаризації усіх
Стратегічне планування підрозділів ресторану
Проведення тренингів Контроль залишків продуктових та матеріальних запасів

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ Керівник доставки правильного харчування
Аналітичний склад розуму Смачно з Науменко (02.2021 - 05.2022)
Вміння працювати в команді Операційне керування усіма процесами закладу
Багатозадачність
Пошук, підбір, адаптація та навчання персоналу (30+
Самостійність
Здатність швидко навчатися співробітників)
Відповідальність Контроль приготування страв по технологічним картам
Креативність Контроль бази даних кур'єрів, отримання зворотнього
Менторство зв’язку
Ведення звітності та аналітика роботи закладу (графіки
СЕРТИФІКАТИ ТА КУРСИ персоналу, маршрут кур'єрів, замовлення продуктових та
Управління результатами матеріальних запасів, інвентаризація)
Філософія продаж Формування відомості ЗП
Територія лідерства
Майстер управління Керівник групи ресторанів
RestArt Forum Мистецтво ресторанного Mafia (2015 - 2020)
менеджменту
Семінар-практикум 69 помилок Директор ресторану
ресторатора Mafia (2013 - 2015)
Семінар-практикум керування кухнею
120 інструментів локального маркетингу Операційне керування групи ресторанів (5 Київ, 3 Дніпро)
Битва за гостя Пошук, підбір, адаптація, навчання та розвиток керівників
ресторанів
МОВИ
Складання, перевірка, корегування та контроль бюджетів
Українська: Рідна
ресторанів
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ Ведення звітності відповідно стандартів компанії
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (viber\telegram) Організація та проведення маркетингових акцій для
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») залучення нових клієнтів та збереження постійної
Місто: Київ
клієнтської бази
Розвиток програм лояльності клієнтів та впровадження
ініціатив для підвищення рівня задоволення клієнтів
Контроль виконання дисциплінарної політики та правил
внутрішнього трудового розпорядку
Аналіз результатів проведення інвентаризацій
Перевірка ресторану по чек-листу (обслуговування,
чистота, якість страв, індекс задоволення гостей)
Участь у розробці та впровадженні корпоративних
стандартів мережі
Керуючий магазином
Поляна Україна груп (2012 - 2013)
Операційне керування магазину
Виконання всіх планових показників
Замовлення, прийом продукції з внесенням в базу даних
Оформлення акцій
Пошук, адаптація і навчання персоналу
Формування графіків персоналу та зарплатних відомостей
Проведення переоцінок
Дотримання щоденних стандартів роботи магазину

Керуючий магазином
Фокстрот\Фоксмарт (2002 - 2012)
Відкриття та запуск проекту з «0»
Операційне керування магазину
Виконня всіх планових показників
Оформлення акцій
Адаптація і навчання персоналу
Формування графіків персоналу та зарплатних відомостей
Проведення переоцінок, контроль заміни цінників
Дотримання щоденних стандартів роботи магазину
Участь в розробці корпоративних стандартів обслуговування клієнтів
Розробка подарункових сертифікатів
Розробка, тестування та впровадження системи мотивації співробітників
Розробка чек-листа мережі
Участь в плануванні ради деректорів мережі
Методологія проведення переобліків на магазинах більше 1000 кв.м

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: