Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 мая 2024

Нуцу

Сушист (розробка меню, навчання персоналу)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
19 лет
Город проживания:
Солотвино
Готов работать:
Буковель, Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Проводив Мастер Клас

с 05.2024 по наст. время (1 месяц)
Лумініца, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню

с 07.2023 по 07.2023 (меньше месяца)
Black Sushi, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист

с 05.2021 по наст. время (3 года 1 месяц)
Black Bub, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)

Знания и навыки

Завзятість Робота в команді Розробка меню Обробка риби Готування суші Японська кухня Впевненість Акуратність Уміння працювати в режимі багатозадачності Витривалість Приготування заготовок

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый
  • Английский — начинающий
  • Румынский — свободно

Дополнительная информация

Досвідчений сушист з понад 3 роками досвідом у приготуванні ролів - суші та японських страв. Прагну поділитися своїми знаннями та навичками, навчаючи інших мистецтву приготування ролів - суші, а також сприяти розвитку культури японської кухні.

Розробка нового меню , закупка товару, оптимізація організаційного процесу, створення сучасного меню, розробка оригінальних кулінарних рецептів та готування індивідуальних страв для кожного гостя.





---

**Досвід роботи:**

**Сушист-інструктор | 2024 Бази відпочинку Лумініца

- Проведення майстер-класів з приготування ролів - суші.
- Розробка навчальних програм та матеріалів для навчання.
- Навчання нових співробітників ресторану технікам приготування ролів.
- Забезпечення високих стандартів якості та дотримання гігієнічних норм.

**Сушист | Ресторан "Black Pub"**
*Солотвно , Україна | 2021 – 2024*

- Відповідальність за приготування всіх видів суші та сашимі.
- Координація роботи команди сушистів.
- Створення нових рецептів та покращення існуючих.
- Взаємодія з постачальниками для забезпечення високоякісних інгредієнтів.



**Навички:**

- Високий рівень майстерності в приготуванні ролів та японських страв.
- Розробка навчальних програм та проведення майстер-класів.
- Вміння ефективно навчати та мотивувати учнів.
- Знання японських кулінарних традицій та сучасних тенденцій.
- Відмінні комунікативні навички.
- Дотримання високих стандартів гігієни та безпеки.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: