Нуцу
Сушист (розробка меню, навчання персоналу)
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 19 лет
- Город проживания:
- Солотвино
- Готов работать:
- Буковель, Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Ужгород
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10710943
Опыт работы
Проводив Мастер Клас
с 05.2024 по наст. время
(1 месяц)
Лумініца, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню
с 07.2023 по 07.2023
(меньше месяца)
Black Sushi, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)
Сушист
с 05.2021 по наст. время
(3 года 1 месяц)
Black Bub, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — продвинутый
- Английский — начинающий
- Румынский — свободно
Дополнительная информация
Досвідчений сушист з понад 3 роками досвідом у приготуванні ролів - суші та японських страв. Прагну поділитися своїми знаннями та навичками, навчаючи інших мистецтву приготування ролів - суші, а також сприяти розвитку культури японської кухні.
Розробка нового меню , закупка товару, оптимізація організаційного процесу, створення сучасного меню, розробка оригінальних кулінарних рецептів та готування індивідуальних страв для кожного гостя.
---
**Досвід роботи:**
**Сушист-інструктор | 2024 Бази відпочинку Лумініца
- Проведення майстер-класів з приготування ролів - суші.
- Розробка навчальних програм та матеріалів для навчання.
- Навчання нових співробітників ресторану технікам приготування ролів.
- Забезпечення високих стандартів якості та дотримання гігієнічних норм.
**Сушист | Ресторан "Black Pub"**
*Солотвно , Україна | 2021 – 2024*
- Відповідальність за приготування всіх видів суші та сашимі.
- Координація роботи команди сушистів.
- Створення нових рецептів та покращення існуючих.
- Взаємодія з постачальниками для забезпечення високоякісних інгредієнтів.
**Навички:**
- Високий рівень майстерності в приготуванні ролів та японських страв.
- Розробка навчальних програм та проведення майстер-класів.
- Вміння ефективно навчати та мотивувати учнів.
- Знання японських кулінарних традицій та сучасних тенденцій.
- Відмінні комунікативні навички.
- Дотримання високих стандартів гігієни та безпеки.
Похожие кандидаты
Керівник відділу персоналу, кадрів (рекрутинг, кадрове діловодство, військовий облік)
Киев
Шеф-повар (розробка меню, навчання персоналу)
Днепр, Киев
,
еще 5 городов
HR manager, Recruitment Lead, менеджер з персоналу, інспектор відділу кадрів
Киев, Удаленно
Спеціаліст з найму та розвитку персоналу, HR-менеджер, HR-консультант
Киев, Удаленно
Менеджер по роботі з персоналом, рекрутер, спеціаліст з кадрів (HR)
Киев