Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Олександр

Керуючий рестораном

Рассматривает должности:
Керуючий рестораном, Директор ресторану, Керівник проєкту з організації закладу громадського харчування, Спеціаліст з організації закладів громадського харчування
Возраст:
56 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Адамський Олександр Анатолійович
Резюме на вакансію:
Директор (управляючий) ресторану, керівник проєкту у сфері громадського харчування

Дата народження: 9 січня 1969 р.
Регіон: м.Харків
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Рівень заробітної плати: за домовленістю
Графік работи: повний день, ненормований
Вид работи: постійна
Загальний досвід: з 1992 р.
Деякі проекти, та посади, на яких був задіяний:
Ресторан «Оранжерія». Харьківская обл. м.Чугуев
До липня 2024. Керівник проєкту. Проектування, запуск, та організація роботи нового закладу
Ресторан «Willa Tartufo». Харків
2020 – 2021р. Технологічне проектування, організація роботы барного господарства нового закладу
Клуб «Болєро». Харків
2019 – 2022р. Барменеджер, керівник напрямку «Бари» нічного клубу (4 бари)
Коктейль-бар «Место под Солнцем». Батумі
2017р. Керівник проекту. Розробка концепції, проектування, запуск, та організація роботи нового закладу
Ресторан «Fashion». Харків
2013 – 2015р. Керівник проекту. Директор ресторану.
Ресторанно-готельний комплекс «Традиція». Харківская обл.
2013р. Керівник проекту. Проектування, запуск, та організація роботи нового літнього розважального комплексу «Літо» в межах РГК «Традиція»
Компанія «Добрый купец» (Мережа супермаркетів). Донецький регіон
2012 – 2013р. Спеціаліст напрямку «Громадське харчування»
Комплекс «Respect Hall Resort Hotel» 5* Кореіз. Ялта
2010 Бар-менеджер. Керівник напрямку «Барне господарство» (5 барів різної спрямованості
Розважальний комплекс «Holiday». Харків
2008 – 2010 Керівник технологічного проектування з відкриття комплексу. Бар-менеджер (5 барів різної спрямованості)

Профільна освіта: Вища

Харківський інститут Громадського Харчування Інженер-технолог підприємств ГХ
Харківський торгово-економічний коледж Кухар 4 розряду
ХПТУ №39 Офіціант-бармен 4 розряду
Додаткова інформація:
Досвідчений менеджер у сфері організації закладів громадського харчування. Дуже уважний до «дрібничок», які впливають на кінцевий результат згодом.
Маю вищу профільну освіту, та понад 30 років практичного досвіду в роботі, проектуванні, організації та управлінні закладами харчування, як в Україні, так і за кордоном. Брав участь у відкритті понад 10 успішних закладів, починаючи з розробки концепції до досягнення запланованих економічних показників. Вільно орієнтуюсь в усіх процесах, які відбуваються в роботі закладів.
Ключові компетенції:
- Проектування та запуск закладів:
Повний цикл – від розробки концепції, проектування, підготовки креслень у ArchiCAD, до запуску і налагодження всіх бізнес-процесів.
- Управління командою:
Досвід організації роботи професійної команди, як на рівні керівника всього проекту, так і на рівні управління окремим напрямком.
- Контроль за процесами:
Управління технологічними процесами, контроль переміщення товару, якості обслуговування та економічних показників.
- Фінансова прозорість:
Забезпечення чіткого фінансового контролю та формування прозорої звітності.
- Мотивація та ефективність:
Впровадження систем мотивації персоналу, оцінка компетенції та підвищення ефективності роботи команди.

Додаткові навички:
- Технологічне проектування для підрядників на окремих ділянках проекту.
- Оцінка навичок та ефективності співробітників, формування посадових інструкцій.
- Організація контролю за всіма процесами на етапі проєктування, запуску та роботи нового закладу.
- Володіння програмами: ArchiCAD, Office, Photoshop, 1C, програми внутрішнього обліку закладів харчування (R-Keeper, Syrve та ін.)
- Реальний досвід професійного вирішення складних питань до початку роботи закладу.

Готовий до нових викликів і відкриття інноваційних та успішних проектів у сфері громадського харчування.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: