Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Светлана

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кухар

с 08.2023 по 04.2024 (8 месяцев)
Dattler, Фрайбург-ім-Брайсгау (Готельно-ресторанний бізнес)

Особистий кухар

с 03.2023 по 08.2023 (5 месяцев)
Приватний будинок, Crepy-en-Valois. Франция. (IT)

Шеф кухар

с 04.2022 по 12.2022 (8 месяцев)
Fulda, Fulda (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 05.2021 по 01.2022 (8 месяцев)
ІТ, Montorso-Vicentino. Італия (IT)

Шеф кухар, бренд шеф

с 02.2018 по 02.2021 (3 года)
Tams House, Болгарія (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 01.2013 по 12.2017 (4 года 11 месяцев)
Кодацький кош, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 01.2009 по 11.2012 (3 года 10 месяцев)
Сан Сіті, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 05.2004 по 01.2008 (3 года 8 месяцев)
Козирна карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

техникум харчової промисловості

Технолог, Ужгород
Среднее специальное, с 1986 по 1991 (5 лет)

Курси підвищення кваліфікації
Нові технології у харчовій промисловості
Курси з навчання, та підготовки кадрів ресторанного бізнесу за міжнародною системою

Дополнительное образование и сертификаты

Cервіс "ДА ЛТД" Школа шеф кухарів. Міжнародна програма.

20.08.2015

Курсы шеф поваров. Управление производством ресторана, повышение квалификации

2019, 5 месяцев

Знания и навыки

MS Word MS Excel Користувач ПК Робота з оргтехнікою Водіння авто Розробка та впровадження авторських страв

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Є можливість виїзду до будь-якого міста, будь-якої країни. Загальний стаж – 28 років. Сфери діяльності: готелі, ресторани, банкетхол і т.д. Управління персоналом кухні понад 20 кухарів та обслуговування одночасно від 300 гостей. Організація, контроль та супровід повного технологічного процесу приготування страв відповідно до побажань гостей. Розробка сезонних та нових пропозицій до меню. Контроль технічно/го стану кухонного обладнання. Контроль якості, зберігання сировини та готового продукту. Впровадження та навчання сучасним технологіям на виробництві. Розстановка обладнання, оптимізація виробничих процесів. Вживання авторських розробок. Організація роботи кухні з "0". Звітна документація, технологічні та калькуляційні карти. Ведення та контроль кількох різнопланових закладів одночасно. Цілеспрямованість та вміння працювати в умовах багатозадачності та без постійних нагадувань. Кухні: європейська, середземноморська, італійська, французька, грузинська, всі регіони України, західноукраїнська автентична, веганська, домашня, еко, мангал, хоспер, банкети, шведська лінія, фуршети.
Особистий кухар.
Знаходжуся в Україні

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») - телеграмм, вацап, вайбер

Похожие кандидаты

Шеф-кухар
Другие страны

Шеф-повар
32000 грн, Другие страны, Львов , еще 3 города

Шеф-кухар
Другие страны, Киев

Шеф-повар
117000 грн, Другие страны, Киев

Шеф-кухар
Другие страны

Шеф-повар
100000 грн, Другие страны

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: