Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 октября 2019

Петро

Head Chef

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Другие страны, Киев, Львов, Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес, Facebook, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Head Sushi Chef

с 09.2016 по наст. время (7 лет 8 месяцев)
Japanese Restaurant "Dom Sushi", Gdansk/Poland (Hospitality)

Sous Chef

с 12.2014 по 07.2016 (1 год 7 месяцев)
Restaurant "Mikado Cafe", Abu Dhabi/UAE (Hospitality)

•All about Japanese Cuisine.
•mostly working at the open kitchen
•during a year of the Mikado Cafe made efforts and achieved work and improve the food quality and speed of serving dishes
•participated in out visiting festivals in the city
•participated in the development of new dishes, improvement and implementation of the menu
•conducted trainings for the staff kitchen and hall
•thanks to the quality of work, open communication and professionalism achieved sales improvement courses

Sous Chef

с 05.2014 по 12.2014 (7 месяцев)
Restorant-club “Split-Club”, Lviv (same)

control of all cooking processes, training chefs, recruitment, ordering and receiving primary production, quality control of all products restaurant cooking European, Ukrainian and Japanese dishes

Chef

с 12.2013 по 04.2014 (4 месяца)
hotel” Radisson Blu Resort Bukovel 5*, Bukovel (Hospitality)

all processes of a la carte

Chef

с 05.2013 по 10.2013 (5 месяцев)
hotel”Europe”/Crimea, Partenit (Hospitality)

Baking on the buffet, cooking pizza, cooking Italian, Ukrainian and Tatar dishes cooking semis compliance with all standards of HACCP

Chef

с 07.2012 по 05.2013 (10 месяцев)
Sushi bar "Asahi", Stry (Обслуговування)

cooking Japanese food (rolls, soups, salads), cooking pizza keeping all HACCP standards.

Образование

БАТИ

Енергетика, Бережани
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Internet User

Знание языков

  • Румынский — средний
  • Японский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — свободно
  • Польский — свободно

Дополнительная информация

➢Possessing a high level of personal cleanliness and a comprehensive understanding of how to comply with all relevant food and safety standards.
➢Developing and motivating kitchen teams to do better.
➢Having considerable knowledge of healthy foods and nutritional matters.
➢Ensuring that food is always ready on time and to the required standards.
➢Knowledge of specialties recipes for complete meals, sauces, soups, pastries, meat, vegetables, salads, fish and poultry dishes.
➢Paying attention to detail, and able to work to a very high standard.
➢Able to not only operate but also thrive in a pressure-cooker, high-volume environment.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты