Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 апреля 2022 PRO

Олександр

Директор магазину, старший продавець, начальник відділу, 16 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 03.2020 по 09.2020 (6 месяцев)
Домашній маркет, Винница (Роздрібна торгівля)

Організація роботи магазину продуктів харчування, а також організація роботи персоналу. Здійснення та контроль всіх операційних процесів магазину та документальне їх оформлення в 1С. Замовлення товару, аналіз запасів. Проведення ревізій та переобліків. Навчання персоналу з дотриманням стандартів мережі.

Старший продавець

с 11.2016 по 03.2018 (1 год 4 месяца)
Black Red White, Винница (Меблевий салон)

Допомога директору магазину в управлінні і ефективій роботі салону. Контроль заявок від моменту замовлення, до встановлення і збирання меблів у клієнта вдома. Ведення документообігу в "1С". Контроль ефективної роботи персоналу. Прийом та оприбуткування товару. Ведення звітності. Післяпродажне обслуговування (рекламації)

Продавець - консультант

с 08.2015 по 06.2016 (10 месяцев)
Columbia, Винница (Роздрібна торгівля спортивним одягом, взуттям та аксесуарами)

Допомога покупцеві у виборі товару, на підставі його потреб, консультація, і продаж супутніх товарів. Прийом товару. Проведення ревізій і переобліку. Підтримка чистоти в магазині, мерчандайзинг. Перше місце по продажах, протягом усього періоду роботи.

Продавець - консультант

с 12.2014 по 05.2015 (5 месяцев)
Город, Винница (Роздрібна торгівля одягом, взуттям, та аксесуарами)

Допомога покупцеві у виборі товару, на підставі його потреб, консультація, і продаж супутніх товарів. Прийом товару. Проведення ревізій і переобліку. Підтримка чистоти в магазині, мерчандайзинг.

Директор

с 09.2014 по 12.2014 (3 месяца)
Kari, Винница (Роздрібна торгівля одягом, взуттям, та аксесуарами)

Організація роботи магазину і ефективне управління колективом. Контроль фінансової та транспортної документації. Контроль поставок товару в магазин. Звітність, своєчасне проведення акцій, переоцінки товару, ревізії. Контроль планів продажу. Своєчасне виставляння товару.

Старший продавець

с 06.2013 по 08.2014 (1 год 2 месяца)
MEGASPORT, Винница (Роздрібна торгівля)

Організація роботи магазину і колективу. Контроль фінансової та транспортної документації. Контроль поставок товару в магазин. Звітність, своєчасне проведення акцій, переоцінок товару, ревізії. Контроль планів продажу. Своєчасне виставляння товару.

Кассир

с 12.2011 по 06.2013 (1 год 6 месяцев)
Megasport, Винница (Роздрібна торгівля)

Ведення касових операцій (готівковий, безготівковий розрахунок, своєчасне проведення інкасацій) Знання 1С "Управління торгівлею для України"

Дизайнер - консультант, касир

с 06.2011 по 12.2011 (6 месяцев)
Доминик, Вінниця (Роздрібна торгівля керамічною плиткою та сантехнікою)

Створення дизайну ванної кімнати в програмі Vi Soft, допомога клієнту у виборі плитки та сантехніки конкретно під його ванну кімнату, кухню. Ведення касових операцій в 1С. Робота в 1С (створення і обробка замовлень, контроль замовлень покупців)

Продавець - консультант

с 07.2008 по 06.2011 (2 года 11 месяцев)
MEGASPORT, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Допомога клієнту у виборі товару, виявлення потреб людини, здійснення продажів. Прийом товару, переоцінка, ревізії, Переоблік.

Образование

Вінницький Державний Аграрний Університет

Економіки і підприємництва, облік та аудит, Винница
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)

Знания и навыки

MS Excel MS Word 1С:Підприємство Управлінські навички 1С:Управління торгівлею

Дополнительная информация

Великий досвід роботи в торгівлі і в великому колективі. Перше місце по продажу в торговій мережі MEGASPORT та Columbia. Є досвід в відкритті великих магазинів (1000 метрів квадратних). Відповідальний, тямущий і стабільний. Вмію поводитися з людьми, та колективом. Завжди ввічливий, можу визначити яка людина зараз перед тобою і як з нею розмовляти, як до неї підійти, як дізнатися про потреби клієнта, організувати роботу колективу. Серйозно ставлюсь до роботи. Завжди з відповідальністю ставлюсь до своїх функцій, стосовно робочого процесу. Ефективне управління магазином. Знання 1С '' Управління торгівлею для України ''. При необхідності можу надати рекомендації з місця роботи в письмовому вигляді.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: