Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 ноября 2019 PRO

Олександр

Заступник директора з персоналу, начальник відділу кадрів, 9 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
60 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу кадрів

с 09.2011 по 08.2016 (4 года 11 месяцев)
ТОВ «ЗЕТ-УКРАЇНА» (м. Київ), Львів (фінансове посередництво, благодійна діяльність, реалізація нової економічної програми «Програми -Зет» в сфері торгівлі та будівництва житла, штат-80 чол.)

Організував роботу відділу кадрів та діловодство фірми з нуля ,розробив необхідні положення та інструкції з організації управління персоналом компанії,регламентація HR діяльності за основними напрямками: підбір кандидатів, призначення, адаптація, оцінка результативності персоналу, звільнення, розробка системи мотивації та інші аспекти кадрової роботи , автоматизація обліку персоналу (програма 1С:Підприємство 8.2); планування чисельності персоналу, аналіз руху і плинності кадрів; формування корпоративної культури компанії.

Менеджер (управитель) з персоналу

с 11.2010 по 08.2011 (9 месяцев)
Концерн "Автошляхбуд" (м.Львів) (будівництво шляхів)

Організував роботу із забезпечення персоналом та укомплектуванням Концерна і його підлеглих структур працівниками потрібних професій; розробив та реалізовував комплекс програм, щодо роботи з персоналом із питань найму, звільнення, переводу робітників, організовував роботу з проведення оцінки результатів трудової діяльності працюючих, конкурсів на заміщення вакантних посад, проведення табельного обліку, складання графіків відпусток, контроль за станом трудової дисципліни і дотримання працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку; складання встановленої звітності з обліку персоналу , формуванням кадрового резерва та інші питання кадрового менеджменту (штат- понад 100 чол.)

Заступник генерального директора по загальним питанням

с 02.2008 по 07.2008 (5 месяцев)
ТзОВ «Науково-виробниче підприємство «Гетьман» (м.Львів) (виробництво горілчаних напоїв)

Здійснював стимулювання персоналу на досягнення цілей компанії; проводив аналіз корпоративної культури компанії ; займався формуванням штатної структури підприємства, підбором та оцінкою персоналу, його адаптацією в компанії , кадровим діловодством та виконував інші функціональні обов’язки згідно з посадовою інструкцією; ( штат-100 чол.).

Начальник відділення кадрів

с 09.1993 по 06.2006 (12 лет 9 месяцев)
Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут (освіта, підготовка майбутніх офіцерів для ЗСУ)

Найм,підбір,переміщення,звільнення,облік кадрів; атестування педагогічних працівників; планування кадрової роботи; автоматизація управління кадрами; мобілізаційна та спецробота; участь в формуванні штатної структури закладу; ведення діловодства ,трудових книжок, особових справ та ін.(штат-250 чол. постійного складу,500 чол.-змінного);

Образование

Київське вище військове інженерне училище зв’язку

Інженер електрозв’язку, Київ
Высшее, с 1980 по 1985 (5 лет)

За фахом, після закінчення навчального закладу працював лише 2 роки, решту 20 років
своєї військової служби виконував посади, пов’язані з кадровою роботою.

Дополнительное образование и сертификаты

Курси перекваліфікації за фахом «Менеджер з управління персоналом" при ЛІ Міжрегіональної академії управління персоналом

3 місяці в 2008 році

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Пользователь Internet 1С:Підприємство Робота з оргтехнікою 1С:Предприятие Організація роботи служби персоналу ( відділу кадрів) з нуля  Розроблення положень та інструкцій по роботі з персоналом  Розробка системи базових окладів на основі грейдів Методики оцінки персонала за системою корп-них моделей комп-цій Организация работы службы персонала ( отдела кадров) с нуля Разработка системы базовых окладов на основе грейдов Разработка положений и инструкций по работе с персоналом Методики оценки персонала по системе корп-ных моделей компет-ций

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Проживаю в м.Львові ( Рясне-2), з червня 2006 року-пенсіонер Міністерства оборони, ветеран Збройних Сил України, капітан 3 рангу в запасі ,був звільнений з військової служби у зв’язку з реформуванням ЗС, Маю посвідчення водія категорії В,С, та власне авто. Одружений, двоє дітей. За характером спокійний, комунікабельний, врівноважений, поміркований, дисциплінований і відповідальний,вимогливий до себе і до підлеглих, стресостійкий. Розвинуте відчуття обов’язку та комунікативні якості. Шкідливі звички відсутні. Готовий до самоудосконалення і навчання. Володію необхідними для кадрової роботи юридичними знаннями.. Бажаю працювати в хорошому і дружньому колективі та максимально принести користь організації (компанії).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: