Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 июня 2023 PRO

Артур

Шеф-повар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Буковель, Киев, Львов, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су шеф

с 08.2022 по наст. время (1 год 9 месяцев)
The Bull Inn, Mildenhall, UK (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 09.2021 по 07.2022 (10 месяцев)
Ресторан "Контрабасс", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Розробка концепції ресторану
- Розробка меню
- Розрахунок технологічної документації та "фуд коста"
- Організація виробничого процесу
- Контроль якості
- Навчання персоналу
- Розробка нових страв

Шеф кухар

с 09.2015 по 06.2021 (5 лет 9 месяцев)
Hotel "Diana",, Feldberg, BW, Germany (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні
Розробка, приготування та впровадження нових страв, спец пропозицій, сезонних пропозицій
Організація фуршетів та банкетів
Підбір та навчання персоналу
Організація постачання та контроль товарних запасів FB підрозділу
Аналітика витрат FB підрозділу
Контроль фудкосту, оптимізація витрат
Робота с замовниками та постачальниками

Шеф-кухар

с 05.2014 по 04.2015 (11 месяцев)
Готель «Ланьцут» м. Ланьцут, Польща, м. Ланьцут, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
Організація банкетів та фуршетів на 300+ осіб
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини
Організація кейтерінгу та сніданків 200+ осіб

Шеф-кухар

с 12.2013 по 04.2014 (4 месяца)
ТК Буковель Гриль-хаус «Freerider» (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
Розробка концепції закладу
Розробка меню, калькуляційних та технологічних карт
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини

Шеф-кухар (Executive Chef)

с 03.2012 по 12.2013 (1 год 9 месяцев)
Готель „РАМАДА-Львів” (Wyndham Hotel Group) (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Розробка меню a la carte, фуршет-меню, шведської лінії
Розробка технологічних та калькуляційних карт
Контроль за кількістю і якістю сировини
Організація та контроль роботи кухні
Проведення інвентаризацій та звітності
Приготування страв
Впровадження нових страв
Організація постачання та робота з постачальниками

Шеф-кухар

с 02.2006 по 12.2011 (5 лет 10 месяцев)
ПП „Карро» Ресторани "Кавказ", "Бухара", "Старий Тіфліс", м.ЛьвІв (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
розробка технологічних та калькуляційних карт
розробка меню
контроль за кількістю і якістю сировини
організація та контроль роботи кухні
приготування страв кавказської,української та узбецької кухні
впровадження нових страв

Кухар, помічник шеф-кухаря

с 02.2002 по 02.2004 (2 года)
Ресторан-мотель “Jack White’s Inn”, Арклоу, Ірландія. (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки: організація і контроль роботи кухні;
розробка щоденного меню;
організація банкетів та фуршетів;
розробка меню банкетів,замовлення сировини

Образование

Львівська комерційна академія

Товарознавчо-комерційний, Львів
Высшее, с 1993 по 1998 (4 года 9 месяцев)

Диплом спеціаліста у сфері торгівлі і товарознавства продовольчих товарів.

Львівський технікум громадського харчування

Технолог приготування їжи, Львів
Среднее специальное, с 1987 по 1991 (3 года 9 месяцев)

Диплом з відзнакою техніка-технолога приготування їжі.

Дополнительное образование и сертификаты

Університет ресторанного бізнесу "WelcomPro" Курс "Управлиння виробництвом ресторана в системі Kitchen management"

2021 3 місяці

Знания и навыки

Znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, kaukaskiej i europejsk

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Польский — продвинутый
  • Немецкий — начинающий
  • Словацкий — средний

Рекомендации

  • Бартків Марьяна Михайлівна

    Бартків Марьяна Михайлівна

    Власник, Гриль-хаус «Freerider»

    Контактные данные скрыты
  • Антоніо Делла Лунга

    Антоніо Делла Лунга

    Генеральний менеджер готелю, Готель „РАМАДА-Львів”

    Контактные данные скрыты
  • Степанченко Антон

    Степанченко Антон

    Керівник мережі ресторанів «МВФ», ПП „Карро» Ресторан «МВФ»

    Контактные данные скрыты
  • Deniss Bondarets

    Deniss Bondarets

    Owner, Hotel "Diana Feldberg" Germany

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Пурунджян Артур Карпович
Дата народження: 05.12.1972
Телефон моб [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)



Додаткові навички: Знання української, італійської, кавказської європейської та середземноморської кухонь.
Досвід відкриття та запуску закладу „з нуля” .Розрахунок обладнання та інвентарю, розробка технології та калькуляції, складання меню. Навчання персоналу. Експерт кухні на грилі.
Навички ефективної постановки системи на виробництві ресторану будь-якого масштабу. Навички утримання смаку і швидкості на кухні. Постановка системи управління сировиною, закупівлею і економікою виробництв. Управління процесами на кухні. Досвід об'єктивної оцінки і аналітики роботи кухні, вміння впливати на організацію процесів і грамотно їх відбудовувати.
Управління виробничим процесом відповідно до системи «kitchen management»

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Шеф-повар
40000 грн, Киев, Удаленно

Шеф-кухар
35000 грн, Тернополь, Ужгород , еще 7 городов

Шеф-повар
80000 грн, Киев

Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Киев, Другие страны, Удаленно

Шеф-кухар (розробка меню)
Киев

Шеф-повар грузинской кухни
Киев, Винница , еще 5 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: