Как не пропускать сообщения от работодателей, если вы используете Gmail

Резюме от 19 сентября 2021 PRO

Пурунджян Артур Карпович

Шеф-повар, 35 000 грн

Полная занятость.

Возраст:
48 лет
Город:
Львов
Готов переехать в:
Буковель, Киев, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь. Доступ к контактам — от 390 грн.


Опыт работы

Шеф кухар

с 09.2015 по 06.2021 (5 лет 9 месяцев)
Hotel "Diana",, Feldberg, BW, Germany (готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні
Розробка, приготування та впровадження нових страв, спец пропозицій, сезонних пропозицій
Організація фуршетів та банкетів
Підбір та навчання персоналу
Організація постачання та контроль товарних запасів FB підрозділу
Аналітика витрат FB підрозділу
Контроль фудкосту, оптимізація витрат
Робота с замовниками та постачальниками

Шеф-кухар

с 05.2014 по 04.2015 (11 месяцев)
Готель «Ланьцут» м. Ланьцут, Польща, м. Ланьцут, Польща (готельно-рестораний бізнес)

Обов”язки:
Організація банкетів та фуршетів на 300+ осіб
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини
Організація кейтерінгу та сніданків 200+ осіб

Шеф-кухар

с 12.2013 по 04.2014 (4 месяца)
ТК Буковель Гриль-хаус «Freerider» (готельно-рестораний бізнес)

Обов”язки:
Розробка концепції закладу
Розробка меню, калькуляційних та технологічних карт
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини

Шеф-кухар (Executive Chef)

с 03.2012 по 12.2013 (1 год 9 месяцев)
Готель „РАМАДА-Львів” (Wyndham Hotel Group) (готельно-рестораний бізнес)

Обов”язки:
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Розробка меню a la carte, фуршет-меню, шведської лінії
Розробка технологічних та калькуляційних карт
Контроль за кількістю і якістю сировини
Організація та контроль роботи кухні
Проведення інвентаризацій та звітності
Приготування страв
Впровадження нових страв
Організація постачання та робота з постачальниками

Шеф-кухар

с 02.2006 по 12.2011 (5 лет 10 месяцев)
ПП „Карро» Ресторани "Кавказ", "Бухара", "Старий Тіфліс", м.ЛьвІв (ресторанний бізнес)

Обов”язки:
розробка технологічних та калькуляційних карт
розробка меню
контроль за кількістю і якістю сировини
організація та контроль роботи кухні
приготування страв кавказської,української та узбецької кухні
впровадження нових страв

Кухар, помічник шеф-кухаря

с 02.2002 по 02.2004 (2 года)
Ресторан-мотель “Jack White’s Inn”, Арклоу, Ірландія. (готельно-рестораний бізнес)

Обов’язки: організація і контроль роботи кухні;
розробка щоденного меню;
організація банкетів та фуршетів;
розробка меню банкетів,замовлення сировини


Образование

Львівська комерційна академія

Товарознавчо-комерційний, Львів
Высшее, с 1993 по 1998 (4 года 9 месяцев)

Диплом спеціаліста у сфері торгівлі і товарознавства продовольчих товарів.

Львівський технікум громадського харчування

Технолог приготування їжи, Львів
Среднее специальное, с 1987 по 1991 (3 года 9 месяцев)

Диплом з відзнакою техніка-технолога приготування їжі.


Дополнительное образование

Університет ресторанного бізнесу "WelcomPro" Курс "Управлиння виробництвом ресторана в системі Kitchen management" (2021 3 місяці)


Профессиональные и другие навыки

Навыки работы с компьютером
Впевнений користувач


Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Польский — продвинутый
  • Немецкий — начинающий
  • Словацкий — средний

Рекомендации

  • Бартків Марьяна Михайлівна
    Власник, Гриль-хаус «Freerider», +380503386287
  • Антоніо Делла Лунга
    Генеральний менеджер готелю, Готель „РАМАДА-Львів”, +380673707538
  • Степанченко Антон
    Керівник мережі ресторанів «МВФ», ПП „Карро» Ресторан «МВФ», +380979248150
  • Deniss Bondarets
    Owner, Hotel "Diana Feldberg" Germany, +4915121483064

Дополнительная информация

Пурунджян Артур Карпович
Дата народження: 05.12.1972
Телефон моб [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)



Додаткові навички: Знання української, італійської, кавказської європейської та середземноморської кухонь.
Досвід відкриття та запуску закладу „з нуля” .Розрахунок обладнання та інвентарю, розробка технології та калькуляції, складання меню. Навчання персоналу. Експерт кухні на грилі.
Навички ефективної постановки системи на виробництві ресторану будь-якого масштабу. Навички утримання смаку і швидкості на кухні. Постановка системи управління сировиною, закупівлею і економікою виробництв. Управління процесами на кухні. Досвід об'єктивної оцінки і аналітики роботи кухні, вміння впливати на організацію процесів і грамотно їх відбудовувати.
Управління виробничим процесом відповідно до системи «kitchen management»


Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: