Володимир
Директор ресторану
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 37 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2223883
Опыт работы
Директор ресторану, управління по франчайзінгу
с 05.2022 по наст. время
(1 год 11 месяцев)
ТОВ"НІНОНАНО", Креветочна "Юність", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний директор
с 01.2021 по 02.2022
(1 год 1 месяц)
ТОВ «La Famiglia Catering», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий рестораном - власник бізнесу(франчайзинг)
с 04.2017 по 02.2021
(3 года 10 месяцев)
ТОВ Дячук "Файна Фамілія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Засновник-директор
с 05.2015 по наст. время
(8 лет 11 месяцев)
ТОВ «Дячук», інтернет магазин промислової техніки, Київ (Роздрібна торгівля)
Директор ресторану
с 01.2015 по 03.2017
(2 года 2 месяца)
ТОВ «Ронд-2010» Ресторан «Олива», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
с 01.2010 по 02.2014
(4 года 1 месяц)
ТОВ «Росінтер Україна» Ресторан «Планета Суші», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заступник керуючого ресторану
с 01.2008 по 01.2010
(2 года)
ТОВ «Росінтер Україна» Ресторани «Планета Суші», «il Patio», «Friday's», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
досвід роботи у всіх концепціях
+бар-менеджер (італійської та японської кухні).
Бармен-касир, офіціант
с 01.2006 по 01.2008
(2 года)
ТОВ «Росінтер Україна», ресторани «Планета Суші», «il Patio», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
НТУУ КПІ
ФЕА, системи управління та розповсюдження електроенергії, Київ
Высшее, с 2004 по 2012 (8 лет)
інженер - кібернетик
Дополнительное образование и сертификаты
Курс ІП 'СЖС Україна' (Київ)Розробка та впровадження системи НACCP на підприємствах ресторанного бізнесу
2012
Курс Програма навчання «Керуючий рестораном» (Росінтер м. Москва)
2010
Закордонні поїздки:(Грузія,Франція,Італія,Іспанія,Німеччина,Нідерланди..)навчання та обмін досвіду у сфері ресторанного бізнесу
2016-2019
Курс "Програма навчання «Власник бізнесу»" (бізнес школа)
2010-2015
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Рекомендации
Ніколаєва Юлія
Дополнительная информация
• антикризове управління.
• забезпечення виконання плану товарообігу відповідно до затвердженого бюджету ресторану
• вирішення всіх оперативних питань, пов'язаних із взаємодією з керуючими органами.
• контроль Food Cost, дотримання Food safety
• аналіз; мінімізація та оптимізація витрат.
• підбір, підготовка та навчання керівного персоналу.
• планування маркетингових та рекламних заходів.
• підбір персоналу, кадрове діловодство, мотивація персоналу;
• відбір постачальників та контроль якості продукції;
• створення меню з урахуванням спрямованості кухні;
• успішне керування персоналом від 120 осіб;
• навички ведення переговорів, володіння етикою ділового спілкування та листування;
• участь у забезпеченні збільшення товарообігу та рентабельності;
• уміння організовувати ефективні комунікації між підрозділами,
• вміння працювати в команді відповідно до стандартів та політики компанії
ПРОФЕСІЙНІ ЗНАННЯ:
- володіння ПК ( MS Office + прикладні програми)
- програми: 1:С, r-keeper, net-chef...
- водійські права категорії В
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
- відповідальність
- аналітичне мислення
- прагнення до постійного професійного зростання
ЗАХОПЛЕННЯ:
- футбол
Похожие кандидаты
Директор ресторана
30000 грн, Киев
Директор ресторану, керуючий
Киев, Другие страны
Директор ресторану
25000 грн, Киев
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 грн, Киев, Винница
,
еще 4 города
Операційний директор мережі, керуючий рестораном, менеджер проєкту
Киев
Керуючий рестораном
30000 грн, Киев