Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 июня 2016

Лидия

Начальник отдела продаж, подбора персонала

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Цуренкова Лідія Євгенівна
Дата народження 01.01.1980 р.
Адреса проживання: м. Чернівці, пров. Пушкіна, буд.1 кв.2-а
Контактні телефони: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: одружена.
Освіта:
01.09.1997-27.06.1999 р.р. Харківський банківський коледж. Спеціальність «Банківська справа». Присвоєно кваліфікацію молодший спеціаліст банківської справи.
01.09.1999-27.06.2004 р.р. Донецький Національний Технічний Університет. Спеціальність «Облік і аудит». Присвоєно кваліфікацію спеціаліст (бухгалтер-аудитор).

Досвід роботи:
21.01.2015 –
По теперішній час
(1 рік 5 міс.)З головного спеціаліста
До заступника керуючого – начальника відділу організації продажів ТВБВ №10025/057 Філії – Чернівецьке обласне управління АТ «Ощадбанк»
Обов'язки: організація роботи підзвітної мережі (32 відділення зі штатом до 150 чол.) в частині доведення планових показників і контролю за їх виконанням по всім банківським продуктам для фізичних осіб. Сприяння підвищенню якості обслуговування клієнтів (надання нормативної інформації, проведення навчань з працівниками, нарад). Робота зі скаргами клієнтів. Виконання обов’язків керуючого під час його відсутності.

Досвід роботи:
01.08.2008 –
05.06.2014
(5 р. 10 міс.)З менеджера по роботі з клієнтами (мікроклієнти)
до начальника Чернівецького відділення №2 ПАТ «Фідобанк» (нова назва Ерсте Банку після продажу банку). Звільнена за скороченням штату при закритті відділення.
Обов'язки:
на посаді менеджера: залучення і обслуговування кредитування юридичних осіб, ФОП і фізичних осіб (заставне, беззаставне, кредитні картки) з повним після продажним супроводженням і обслуговуванням; зарплатних карткових проектів; поточних рахунків фізичних осіб; депозитні рахунки ФО і ЮО; здійснення валютного контролю; інтернет-банкінг для ФО; клієнт-банк для ЮО (БІФІТ); виконання на 100% показників якості обслуговування по програмі «Mistery Shoping».
на посаді начальника відділення: всі вище перелічені обов’язки, а також: залучення і утримання клієнтів ЮО, ФОП і ФО; підбір і навчання персоналу; контроль касових і безготівкових операцій; проведення міграційних процесів пов’язаних з продажем банку.

Досвід роботи:
26.02.2008 –
26.07.2008
(5 міс.)Провідний економіст Відділу кредитування малого і середнього бізнесу
Чернівецької філії ТОВ «Укрпромбанк»

Обов'язки: такі ж саме, як на попередньому місці роботи на посаді економіста-експерта.


Досвід роботи:
12.11.2004 –
21.02.2008
(3 р. 3 міс.)Від економіста 1 категорії з мікрокредитування
до начальника Відділу продажу та підтримки малого та середнього
бізнесу Чернівецької ОД «Райффайзен Банк Аваль» Калинівського відділення
Обов'язки: на посаді економіста-експерта: залучення нових клієнтів засобами активного маркетингу. Фінансово-економічний аналіз клієнта по методиці Європейського Банку Реконструкції і Розвитку (ЄБРР) і Німецько-Українського Фонду (НУФ) та написання висновку (резюме). Оцінка типових предметів застави по «мікро» кредитам. Моніторинг поточного кредитного портфеля. На посаді начальника відділу: організація власної діяльності та діяльності відділу. Розподіл завдань та функцій між окремими працівниками, забезпечення якісного та своєчасного виконання планових показників. Підбір персоналу, навчання, організація введення в посаду, адаптація кредитних менеджерів відділення.

До жовтня 2004 року мешкала в м.Сніжне Донецької області.
Досвід роботи:
25.08.1999 –
25.10.2004Працювала у виконкомі Сніжнянської міської ради

Додаткова інформація: відвідання семінарів на теми: «Підвищення кваліфікації держслужбовців», «Кредитування по лініях міжнародних організацій ЄБРР і НУФ», «Модель продаж для клієнтів Smаll» з отриманням відповідних сертифікатів; неодноразові семінари з якості обслуговування клієнтів; володію технікою «холодних» і «теплих» дзвінків при контактах з юридичними і фізичними особами; впевнено і результативно проводжу тренінги з персоналом на різні теми.
Володіння комп'ютером на рівні впевненого користувача всіма загальноприйнятими програмами, які використовуються в фінансових установах.
Іноземна мова - англійська зі словником.
Особисті якості. Чесність, відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість, комунікабельність, енергійність, організованість, доброзичливість, впевненість у свої силах, здатність швидко та адекватно реагувати на зміни, логічно мислити, вміння досягати поставленої мети, готовність до навчання, знання нормативної і законодавчої бази, бажання оволодіти знаннями окрім банківської діяльності, вміння одночасно якісно робити декілька справ, здатність працювати у швидкому темпі при підвищених навантаженнях.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: