Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2022 PRO

Павло

Кухар, су-шеф

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 01.2021 по 04.2021 (3 месяца)
Гуцул ленд, Поляниця Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 09.2020 по 12.2020 (3 месяца)
Готль Ferenc, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 01.2020 по 09.2020 (8 месяцев)
Sour Lounge Bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 12.2018 по 01.2020 (1 год 1 месяц)
Xocha time, Львів (паназіатська кухня)

Су-шеф

с 04.2018 по 12.2018 (8 месяцев)
Doctor Faust, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху, мангальщик

с 04.2017 по 04.2018 (1 год)
Бухта Вікінгів, Львів, (готельно-ресторанний заміський відпочинковий комплекс)

Кухар

с 05.2016 по 05.2017 (1 год)
Ресторація Львівської кухні "Бартоломей", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 10.2015 по 05.2016 (7 месяцев)
THE GAS STATION / Байкер-паб вул.Джерельна 20, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 07.2015 по 10.2015 (3 месяца)
Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

с 03.2015 по 06.2015 (3 месяца)
Термінал-А, Львів, Рясна-Руська (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 01.2013 по 02.2015 (2 года 1 месяц)
Старгород, Львів, Сочі (Готельно-ресторанний бізнес)

( з 02.2014 по 09.2014 (7 місяців)
Старгород в м.Сочі , Росія )

помічник кухаря

с 02.2010 по 11.2012 (2 года 9 месяцев)
Студентська їдальня, Львів (приготування, видача страв для студентів університету)

Образование

Любешівський технічний коледж ЛНТУ

Любешів
Среднее специальное, с 2016 по 2017 (1 год 2 месяца)

ЛНУВМтаБТ ім.С.З.Гжицького

Біолого-технологічний факультет, “Якість стандартизація і сертифікація”, спеціаліст, Львів
Высшее, с 2011 по 2012 (9 месяцев)

ЛНУВМтаБТ ім. С.З.Гжицького

Біолого-технологічний факультет, “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”,кваліфікація інженера-технолога , Львів
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЛОВИХ ЯКОСТЕЙ:
Швидко навчаюсь новому, ставлюсь із повагою до людей, комунікабельний, працюю на результат, наполегливий, користуюсь авторитетом серед колег, ставлю за мету добитись поставленої цілі, маю приємну зовнішність.

ХАРАКТЕРИСТИКА МОРАЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ:
Вихований, чесний, доброзичливий та відповідальний.

ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ:
Працюю з мангалом відкритого і закритого типу, хоспером різних характеристик, грилем, типаном, турбошефом, фритюром, жарячими поверхнями різної будови та характеристик.
Вмію смачно приготувати та ефектно подати різне м'ясо будь-якої прожарки.
Люблю готувати смачні та ефектні стави.


Критерії вибору потенційного робочого місця :

1. Можливість самореалізації.
2. Наявність нормальної техніки та професійного інвентарю.
3. Гідна оплата.

Похожие кандидаты

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львов, Винница , еще 4 города

Су-шеф, повар
Одесса, Удаленно

Кухар, су-шеф
18000 грн, Ивано-Франковск, Тернополь, Удаленно

Кухар, су-шеф
30000 грн, Львов

Су-шеф, старший кухар
25000 грн, Львов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: