Павло
Кухар, су-шеф
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 34 года
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Львов, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2673552
Опыт работы
Шеф-кухар
с 01.2021 по 04.2021
(3 месяца)
Гуцул ленд, Поляниця Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 09.2020 по 12.2020
(3 месяца)
Готль Ferenc, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 01.2020 по 09.2020
(8 месяцев)
Sour Lounge Bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 12.2018 по 01.2020
(1 год 1 месяц)
Xocha time, Львів (паназіатська кухня)
Су-шеф
с 04.2018 по 12.2018
(8 месяцев)
Doctor Faust, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого цеху, мангальщик
с 04.2017 по 04.2018
(1 год)
Бухта Вікінгів, Львів, (готельно-ресторанний заміський відпочинковий комплекс)
Кухар
с 05.2016 по 05.2017
(1 год)
Ресторація Львівської кухні "Бартоломей", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 10.2015 по 05.2016
(7 месяцев)
THE GAS STATION / Байкер-паб вул.Джерельна 20, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 07.2015 по 10.2015
(3 месяца)
Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого цеху
с 03.2015 по 06.2015
(3 месяца)
Термінал-А, Львів, Рясна-Руська (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 01.2013 по 02.2015
(2 года 1 месяц)
Старгород, Львів, Сочі (Готельно-ресторанний бізнес)
( з 02.2014 по 09.2014 (7 місяців)
Старгород в м.Сочі , Росія )
помічник кухаря
с 02.2010 по 11.2012
(2 года 9 месяцев)
Студентська їдальня, Львів (приготування, видача страв для студентів університету)
Образование
Любешівський технічний коледж ЛНТУ
Любешів
Среднее специальное, с 2016 по 2017 (1 год 2 месяца)
ЛНУВМтаБТ ім.С.З.Гжицького
Біолого-технологічний факультет, “Якість стандартизація і сертифікація”, спеціаліст, Львів
Высшее, с 2011 по 2012 (9 месяцев)
ЛНУВМтаБТ ім. С.З.Гжицького
Біолого-технологічний факультет, “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”,кваліфікація інженера-технолога , Львів
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 9 месяцев)
Дополнительная информация
ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЛОВИХ ЯКОСТЕЙ:
Швидко навчаюсь новому, ставлюсь із повагою до людей, комунікабельний, працюю на результат, наполегливий, користуюсь авторитетом серед колег, ставлю за мету добитись поставленої цілі, маю приємну зовнішність.
ХАРАКТЕРИСТИКА МОРАЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ:
Вихований, чесний, доброзичливий та відповідальний.
ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ:
Працюю з мангалом відкритого і закритого типу, хоспером різних характеристик, грилем, типаном, турбошефом, фритюром, жарячими поверхнями різної будови та характеристик.
Вмію смачно приготувати та ефектно подати різне м'ясо будь-якої прожарки.
Люблю готувати смачні та ефектні стави.
Критерії вибору потенційного робочого місця :
1. Можливість самореалізації.
2. Наявність нормальної техніки та професійного інвентарю.
3. Гідна оплата.
Похожие кандидаты
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно
Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львов, Винница
,
еще 4 города
Су-шеф, повар
Одесса, Удаленно
Кухар, су-шеф
18000 грн, Ивано-Франковск, Тернополь, Удаленно
Кухар, су-шеф
30000 грн, Львов
Су-шеф, старший кухар
25000 грн, Львов