Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 марта 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2755949

Головний бухгалтер, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

УСГА

Економіка і підприємництво. Облік і аудит, Умань
Высшее, с 1995 по 2000 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Курс МСФЗ

2018

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК MS Office Користувач Internet 1С:Підприємство Email 1С УТП 1С УВП BAS Банківська справа

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Головний бухгалтер ТОВ на загальній системі оподаткування, напрям діяльності оптова торгівля енергоносіями.
Головний бухгалтер, ведення кількох ТОВ на різних системах оподаткування, ФОП, Благодійного фонду: серпень 2022 р. по грудень 2022р. напрямки діяльності: оптово - роздрібна торгівля, імпорт, юридичні послуги, облік в неприбутковій організації.
Старший аудитор у Групі Компаній "SOCAR" березень 2020 р. –травень 2022р. Сфера діяльності - оптова та роздрібна торгівля нафтопродуктами.
Головний бухгалтер у корпорації ГЕЛІОС грудень 2018 р. – березень 2020 р. Напрямки діяльності – послуги інтернет телебачення, продаж програмної продукції та нематеріальних активів, ІТ – напрямок.
Головний бухгалтер (єдиний): Серпень 2013 – січень 2018 року: ТОВ РА «А МЕДІА УКРАЇНА» (діяльність у сфері рекламних послуг, організація масових рекламних акцій, заходів та інші види маркетингових послуг).
Головний бухгалтер за сумісництвом червень 2013- січень 2018р. ТОВ "Юридична Фірма "Юридичні гарантії" (діяльність у сфері юридичних послуг).
Бухгалтер: лютий 2008 – серпень 2013 р. Готель Салют (діяльність у сфері надання всіх видів готельних послуг, оренда, сфера громадського харчування)
Гол. бухгалтер за сумісництвом Липень 2008 - Травень 2013 р. ТОВ "Дормостпроект" (надання послуг, оренда, цінні папери)
Єдиний бухгалтер за сумісництвом: Січень 2011 – січень 2012 рік
ТОВ «БРІТІШ ТАЕРС УКРАЇНА» (роздрібна мережа: торгівля автошинами)
Достатньо великий стаж та досвід роботи з 2000 року: бухгалтером, єдиним бухгалтером на кількох підприємствах одночасно, головним бухгалтером із ведення кількох підприємств на загальній системі та спрощеній системі оподаткування, досвід роботи внутрішнім аудитором.
Досвід роботи на всіх ділянках обліку у бухгалтерії:
Організація роботи бухгалтерії, організація бухгалтерського обліку на новостворених підприємствах. Кадровий облік. Нарахування заробітної плати та податків, складання звітів та заявок для ФСС. Розрахунки з покупцями та постачальниками (резиденти та нерезиденти), звірка з контрагентами. ЗЕД: експорт/імпорт товарів, обладнання, матеріалів, послуг. Облік грошових коштів (зокрема операції з купівлі-продажу валюти). Облік товарів у роздрібній торгівлі та на оптових складах, комісійна торгівля. Облік та списання ОС, НА, МНМА, ПММ, будматеріалів та ін., робота з кошторисною документацією. Реєстрація ПН/РПК в ЄР. Контроль ПЗ та ПК, податковий облік операцій З ПДВ та податку на прибуток, що пільгуються. Оптимізація оподаткування для підприємства.
Облік продажу та купівлі програмної продукції та нематеріальних активів. Облік виплати роялті резидентам та нерезидентам України (фізичним та юридичним особам). Практичні навички роботи з міжнародними конвенціями щодо уникнення подвійного оподаткування.
Складання податкової та бухгалтерської звітності (прибуток, ПДВ, 1 ДФ, баланс, звіт з ЄСВ, декларація платника єдиного податку ФОП та ЮО ) в електронному вигляді.
Консультації у сфері ведення обліку, оподаткування, розрахунку сплати податків, заповнення та подання відповідних звітів для фізичних осіб (самозайнятих осіб, осіб, які проводять професійну діяльність) на загальній та спрощеній системі оподаткування.
Послуги по підготовці підприємства до проходження аудиторських перевірок та перевірок зовнішніми контролюючими оорганами.
Ведення управлінського обліку та складання управлінської звітності для керівництва(P&L, Cash Flow, Баланс і т.д.).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: