Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 июня 2023

Дмитро

Шеф-повар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Масловський Дима

Дата народження:
09 Бер 1991

Регіон:
Вінниця

Можливість переїзду:
Будь-який регіон України

Телефон (и):
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Шеф-повар

(оновлено 31 Жов 2015)
Мета: стабільністьё


Організація робочого та технологічного процесу. Розроблення та удосконалення меню і калькуляційних та технологічних карт.

Ключова інформація


Не одноразовий опит проектування плану кухні "Під ключ", відкриття нових закладів та працюючих. Знання Української, Європейської, Японської, Італійської кухні. Технолог 5-го розряду. Не одноразова перемога на кулінарних конкурсах.

досвід роботи

Шеф-кухар
Січень 2017- Січень 2018 (1 рік)
Ресторано-готельний комплекс "Mont Blanc" і готель "Франція м. Винница ( https://20.ua/ru/vn/restoranyi-kafe-baryi/restoranyi/mont-blanc-restoran.html ), (http://hotelfrance.com.ua/uk/)
28 співробітників
Другое Відкриття ресторану з "Нуля" поставлення меня і робочого процесу.


Шеф-кухар
Лип 2014 - січень 2017 (2 рік 5 міс)
Art Pub Beer & Blues» м. Винница (http://www.beer-n-blues.com.ua)
від 20 до 50 співробітників

Шеф-кухар
Жов 2013 - Вер 2014 (1 рік)
кафе ,,Хуторок'' м. Жмеринка
від 20 до 50 співробітників Другое
Відкриття кафе і поставлення робочого процесу.

Шеф-кухар
Лип 2013 - Вер 2013 (3 міс)
М12 - Центр Автотуризма (http://www.doroga.ua/restaurant/Vinnickaya/Krasnopolka/M12/2051)
від 20 до 50 співробітників Другое
Реанімація підприємства. Зміна технологічного процесу та меню.

Су-шеф
Кві 2012 - Чер 2013 (1 рік 3 міс)
Butterfly Загородный комплекс м.Вінния (http://butterfly.vn.ua/)
від 50 до 100 співробітників Другое
Глобальний досвід по організації праці

Су-шеф
Сер 2011 - Кві 2012 (9 міс)
Ресторан Арт Авеню Тернопіль (http://[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»))
від 20 до 50 співробітників Другое
отримав посаду Су-шефа

Повар универсал
Вер 2009 - Кві 2011 (1 рік 8 міс)
ресторан 777. м. Тернопіль
від 20 до 50 співробітників Другое

Освіта


Комерційний коледж харчових технологій та інженерії. (Тернопіль)
рік закінчення 2013
Технолог харчових технологій бакалавр

Курси, тренінги, сертифікати


Все людям(Львів)
рік закінчення 2015
Обмін досвідом

Золота трійця(Київ)
рік закінчення 2013
Підвищення кваліфікації

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: