Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Віталій

Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Ивано-Франковск, Львов, Тернополь, Удаленно, Ужгород, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Засновник компанії

с 12.2023 по наст. время (5 месяцев)
KavalOk, Львів (Роздрібна торгівля)

Виробництво крафтової копченої та сировʼяленої продукції

Бренд-шеф

с 06.2023 по 12.2023 (6 месяцев)
Horoshi Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

с 03.2023 по 06.2023 (3 месяца)
Ma Pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

с 04.2022 по 04.2023 (1 год)
Gazda Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Перезапуск ресторана Медівня часткове оновлення меню та окремих страв інших закладів мережі.
Підбір та навчання команди.
Розробка меню, окремих страв та калькуляційних карт з урахуванням рентабельності. Контроль роботи кухні. Робота з 1с. Контроль якості та цін на сировину. Розробка та впровадження напоїв.

Шеф-кухар(Бренд-шеф)

с 07.2020 по 01.2022 (1 год 6 месяцев)
Воєводино Резорт, Тур'я-пасіка (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану та запуск кухні з нуля.Управління трьома ресторанами та сніданками(шведська лінія),страви дня,спец.пропозиції від Шефа.
Розробка меню,навчання кухарів,робота на процесах,видача страв.Контроль технології приготування страв.Контроль чистоти на кухнях.Контроль закупок та замовлення товару і т.д.

Шеф-кухар

с 09.2019 по 04.2020 (7 месяцев)
ГК "Плай" ресторан "Карпатська ружа", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота

Шеф-кухар

с 09.2018 по 08.2019 (11 месяцев)
Городок, Мигово (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кухні та ресторану з нуля

Шеф-повар

с 03.2017 по 03.2018 (1 год)
Юшка Шніцель Бар, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск с 0

Бренд-шеф

с 05.2016 по наст. время (8 лет)
Проектна робота, Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота!Розробка меню та його впровадження.Підбір кухарів і навчання.Підбір та закупка обладнання,інвентарю,складання технологічних карт.

Шеф-повар

с 10.2015 по 06.2016 (8 месяцев)
"Євроготель", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Разроботка меню,обучение персонала

Су-шеф/шеф-пиццайоло

с 05.2013 по 10.2015 (2 года 5 месяцев)
Городское кафе #1, Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 09.2012 по 06.2013 (9 месяцев)
ГК "Maliby", Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 01.2012 по 12.2012 (11 месяцев)
ФК "Таврия", Симферополь (Краса, фітнес, спорт)

Образование

СВПУСОиС

Повар/кондитер, Симферополь
Среднее специальное, с 2005 по 2008 (2 года 9 месяцев)

Знания и навыки

Розробка меню,окремих страв,навчання персоналу,майстер-класи

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Розробка меню, майстер-класи, ребрендинг проекту, відкриття з "нуля", навчання кухарів і підвищення їх професійної кваліфікації.

Позитивно налаштований на роботу, люблю свою професію, постійно готовий дізнаватися нове і передавати знання іншим.

Креативний, наполегливий, амбітний, позитивний.
Знання кухонь світу: Українська / Чорноморська, Італійська, Французька, Іспанська, Грузинська, Японська, Південно-американська, Грецька

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: