Віталій
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Ивано-Франковск, Львов, Тернополь, Удаленно, Ужгород, Черновцы
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3456565
Опыт работы
Засновник компанії
с 12.2023 по наст. время
(5 месяцев)
KavalOk, Львів (Роздрібна торгівля)
Виробництво крафтової копченої та сировʼяленої продукції
Бренд-шеф
с 06.2023 по 12.2023
(6 месяцев)
Horoshi Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
с 03.2023 по 06.2023
(3 месяца)
Ma Pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
с 04.2022 по 04.2023
(1 год)
Gazda Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезапуск ресторана Медівня часткове оновлення меню та окремих страв інших закладів мережі.
Підбір та навчання команди.
Розробка меню, окремих страв та калькуляційних карт з урахуванням рентабельності. Контроль роботи кухні. Робота з 1с. Контроль якості та цін на сировину. Розробка та впровадження напоїв.
Шеф-кухар(Бренд-шеф)
с 07.2020 по 01.2022
(1 год 6 месяцев)
Воєводино Резорт, Тур'я-пасіка (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану та запуск кухні з нуля.Управління трьома ресторанами та сніданками(шведська лінія),страви дня,спец.пропозиції від Шефа.
Розробка меню,навчання кухарів,робота на процесах,видача страв.Контроль технології приготування страв.Контроль чистоти на кухнях.Контроль закупок та замовлення товару і т.д.
Шеф-кухар
с 09.2019 по 04.2020
(7 месяцев)
ГК "Плай" ресторан "Карпатська ружа", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Сезонна робота
Шеф-кухар
с 09.2018 по 08.2019
(11 месяцев)
Городок, Мигово (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кухні та ресторану з нуля
Шеф-повар
с 03.2017 по 03.2018
(1 год)
Юшка Шніцель Бар, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск с 0
Бренд-шеф
с 05.2016 по наст. время
(8 лет)
Проектна робота, Україна (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота!Розробка меню та його впровадження.Підбір кухарів і навчання.Підбір та закупка обладнання,інвентарю,складання технологічних карт.
Шеф-повар
с 10.2015 по 06.2016
(8 месяцев)
"Євроготель", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Разроботка меню,обучение персонала
Су-шеф/шеф-пиццайоло
с 05.2013 по 10.2015
(2 года 5 месяцев)
Городское кафе #1, Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 09.2012 по 06.2013
(9 месяцев)
ГК "Maliby", Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 01.2012 по 12.2012
(11 месяцев)
ФК "Таврия", Симферополь (Краса, фітнес, спорт)
Образование
СВПУСОиС
Повар/кондитер, Симферополь
Среднее специальное, с 2005 по 2008 (2 года 9 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
Розробка меню, майстер-класи, ребрендинг проекту, відкриття з "нуля", навчання кухарів і підвищення їх професійної кваліфікації.
Позитивно налаштований на роботу, люблю свою професію, постійно готовий дізнаватися нове і передавати знання іншим.
Креативний, наполегливий, амбітний, позитивний.
Знання кухонь світу: Українська / Чорноморська, Італійська, Французька, Іспанська, Грузинська, Японська, Південно-американська, Грецька
Похожие кандидаты
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Днепр, Запорожье
,
еще 8 городов
Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)
Ивано-Франковск, Львов
,
еще 6 городов
Шеф-повар (розробка меню, навчання персоналу)
Днепр, Киев
,
еще 5 городов
Шеф-кухар (розробка та оновлення меню, аудит закладу)
60000 грн, Ивано-Франковск, Ужгород, Черновцы
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Ивано-Франковск, Киев
,
еще 8 городов