Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 мая 2017

Артем

Ревізор, аудитор, контролер з якості, помічник керівника, адміністратор, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Херсон

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

головний ревізор відділу ревізій та контролю

с 07.2010 по наст. время (13 лет 10 месяцев)
АТ "Ощадбанк", Херсон (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення керування ревізійною комісією під час проведення перевірок; контроль за виконанням затверджених планів та показників установи банку; підготовка, аналіз та надання щомісячних звітів, щодо діяльності відділу установи банку, перевірка організації роботи установ банку з питань кредитування фізичних та юридичних осіб, поточного обслуговування юридичних осіб, інкасації готівкових коштів, діяльності депозитарію тощо.
Неоднарозово проходив курси підвищення кваліфікації. Починав працювати в 2010 ревізором І-ої категорії, в 2013 році був переведений на посаду головного ревізора.

Образование

Херсонський національний технічний університет

Факультет "Міжнародних економічних відносин", спеціальність "Бізнес адміністрування", Херсон
Высшее, с 2014 по 2016 (1 год 4 месяца)

Бізнес-адміністрування – це мистецтво управління бізнесом в умовах нестабільного конкурентного бізнес-середовища. Фахівець, що здобув освіту за освітньою програмою «Бізнес-адміністрування» фахівець з адміністрування та управління бізнесом, формування бізнес-стратегій, інвестиційного менеджменту, ділової етики, управління бізнес-конфліктами, підприємницьких інновацій та лідерства у бізнесі. Ви знайдете відповіді на актуальні питання, які виникають в процесі Вашої практичної діяльності.

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Робота з оргтехнікою 1С:Підприємство

Дополнительная информация

Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою, проведення виїзних тривалих перевірок установ банку. Вільно володію українською та російською мовами, англійською на середньому рівні, програмами: Word, Excel, 1С Підприємство та інші, здатний швидко навчатися новим видам діяльності. Маю посвідчення водія кат. "В" (досвід керування 6 років). Особисті якості відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді та на результат, математичний склад розуму

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: